All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Igen och landsbygds kök

- Vi ville köket för att återspegla att vi som bor här är i 30-årsåldern, och att det fanns en bondgård kök, varför skulle en minimalistisk kök med hög glans vara helt fel. Vi hade också några gamla möbler och nips att vi naturligtvis skulle gå in i stilen. Färgerna vi ville var att vara ljusa och tidlös, och skåp var tvungen att gå upp till taket - vi kunde inte bära tanken på stoftavskiljning på topp, säger Tove Heni på Gjerdrum med ett leende.

Tydliga önskningar är en bra utgångspunkt för renovering. Detta i kombination med interiørkonsulentvirksomhet Ellen Skifjeld kreativitet och kunskap, har skapat en modern bondgård kök med gott om plats för matlagning och bakning, och ett allrum med rymlig matplats för att njuta av familj och vänner.

Benkemoro

Svarta bänkar lägger vikt på den ljusa inredningen.

Många fina bakverk och annat bra kan göras på de massiva köksbänkarna. Två typer av bänkskivor, träbänkar och svart sten valdes eftersom det var ganska mycket bänkutrymme i köket, och då var det spännande att byta material. Bak- och arbetsbänkarna finns i ek som passar bra med ekgolvet. Runt diskbänken och den kokande ön är den valda svarta stenen, vilket gör rummet lite tuffare och praktiskt med hänsyn till både vatten och värme .

För att skapa höjd och luftighet i köket, är tak- och hylla listade i samma färg som dekor och väggar. Vita listor skulle dra tak och väggar mot varandra, och rummet skulle fungera mindre.

Undvik lång tarm

Den del av rummet som rymmer kökets inredning var lång och smal. Det var viktigt att inredningen kunde hjälpa rummet att se ut bredare och högre. Två grå färger valdes på kökets inredning - en mörkare nyans på bänkarna än på toppar. Detta, förutom att välja en stående panel mellan skåpen, tillåter & rdquo; stretching & rdquo; rummet och det verkar högre.

Väggarna är också gråa för att göra rummet bredare. Genom att välja grått på de övre skåp, bänkar och vägg verkar inredning ansluta sig till väggen, i stället för att komma ut i rymden och ger en snävare mening i köket.

Golvet som valts är ett vitoljat ekgolv, som i praktiken har en liten gråton som passar rummets andra färger. När alla andra lägenheter var målade, var det trevligt med en trästruktur på golvet.

Möbler möbler möbler

Spännande möte mellan en gammal garderob och moderna stolar och inredning.

Inom hela rummet kännetecknas inredningen av familjens soliga gårdsmöbler, vilket gjorde tydliga färger och materialval i rummet. Med ljusa, målade panel som basfärg, till utvalda inre konsult praktisk lyft gardiner, mjuka kuddar och körs i mörka färger få objekt i rummet för att hänga ihop med den mörka möbler.Resultatet ligger mycket nära nederländska (!), Men inbjuder dig till ett mysigt och mysigt lag.

För att skapa en helhet och korrelation mellan kök, vardagsrum och vardagsrum i huset, är vita tak och golvplattor inredda i stil, dörrar, fönsterstolar och vardagsrum inuti.

Bor med öppen spis

Utgångspunkt. Nu är rummet inte erkänt!

Ett litet hörn i det tidigare vardagsrummet återupplivades med en bra stol och öppen spis i rummet. Man behöver inte verkligen måla vita ärter, så många tror. Här är ärtningen målad i samma färg som panelen. Det skapar en fin hel i den lilla kroken mellan de vita dörrarna. Här är det inte heller på listor mellan panel och vägg eftersom övergången mellan de två materialen är så bra gjort av hantverkarna att det inte behövs.

En fin krok, särskilt på kalla dagar.

ADVERT

Mest populära