All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ny och enklare boende

Även om hemmalaget i princip hade nollintresse för inredning och renovering, insåg hon att det var något som skulle göras. Hon upplevde att vardagsrummet var för mörkt, trångt och obekvämt, och ville ha en lättare inställning, inklusive en arbetsplats. Resultatet är ett rum som hålls i ljusa, sommarfärger, i en ganska romantisk stil.

Vardagsrummet mäter 25 kvadratmeter, med en intilliggande sovalkov utan fönster, som en förlängning av rummet. Här bor mamman, sonen har sitt eget rum. Stammarna är färgade i vitt, rosa och ljusgrå för att öka känslan av utrymme, medan den sovande alkov har turkos som basfärgen. En vägg har mönstrat tapetet, vilket ger färg, ger livet till rummet och ersätter bilder.

Spenderar mycket tid framför datorn och lösningen på arbetsplatsen blev en datorräkning - så rosig. För att understryka känslan av rymden föll valet på en plexiglasstol, som visuellt inte rymmer något utrymme. Det finns inga mattor på det underbara, glansiga golvet - en avsiktlig uppgift att inte förfina det ljusa rummet.

Det finns ingen tvekan om att den rosa skatollen är iögonfallande!

Golvet

Gula väggarna är historia, och kaminen trivs bättre i dessa känsliga omgivningar.

Golvet var inte direkt en ljuspunkt i existensen, målade ett lint av ett mörkt laminat som det var! Under laminatet fanns det ett vackert gammalt trägolv, som nu är gråmålat och bidrar mycket till ljusets ljusa mysiga atmosfär. Det finns ingen tröskel i sovovnen, som har samma golvfärg som vardagsrummet för att skapa en helhet.

Här bor färger och mönster i vacker association. Det ljusa golvet återspeglar ljuset som är helt vackert! Det är inte bara det vackra, men också ett viktigt bidrag till romantiken.

Sova regn

Ljus turkosfärg tänds både friskluft och ljus. Flinty gardiner ger rummet ett coolt intryck och skärm samtidigt som sängen.

Frånvaron av fönster bestämde rummets huvudfärg; ljus turkos, som tänds som både frisk luft och ljus. En av väggarna fick tapeten, resten målades. Framför sängen finns hängande gardiner, vilket ger rummet ett coolt intryck samtidigt som man sätter på sängen.

Golvspegeln är en slutarbyggd och placerad så att den speglar mycket ljus från det stora fönstret i vardagsrummet. Rammen är målad i en mörkare turkosfärg än väggarna, med en blank färg som också speglar ljuset. Att spegeln själv är direkt på golvet ger en illusion av en dörröppning, och rummen reflekterar över rad och rad.

En vägg är tapeterad, den andra målade. Den golvstående spegeln är byggd och placerad så att den speglar mycket ljus från det stora fönstret i vardagsrummet.

Bekväm och elegant: en speciellt byggd hyllplan, mot den sluttande väggen.

De gula väggarna är historia, och kaminen trivs bättre i dessa känsliga omgivningar.

ADVERT

Mest populära