All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ny och vacker platta inlägg från Hitachi

Hitachi plasma modell 42PD7200 mer

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det räcker inte längre att en TV är platt, har en bra design och är användarvänlig. För att få kunderna att ta kreditkort i butiken har de olika modellerna uppfyller kraven i den kommande HDTV-sändningar.

Hitachi har förstått detta och har lanserat en 42-tums plasma och 32-tums LCD-TV, som båda kan pryda sig med termen HD-Ready.

Den föreslagna priset för de två toppmodellerna i övrigt satt till 40. 000 för plasma och 25 000 för en LCD-modellen, och är ytterligare ett tecken på att priserna fortsätter att gå i rätt riktning. Naturligtvis har vi beställt en ny 42-tums modell för att testa här på DinSide redan, men medan vi väntar får du nöja sig med den information som vi fick vid presskonferensen.

Hitachi Masterclass

Plasma modell 42PD7200 och LCD-TV 32LD7200 är de första produkterna som klassificeras som Picture master. Master Class är kort namnet på Hitachi mest avancerade produkter.

Men förutom att de hanterar HDTV-krav, vad får du verkligen?

 • Många färger och hög bildkvalitet: Båda TV-apparaterna har ett avancerat bildbehandlingschip. Plasma-tv reproducerar mer än 68 miljarder färger och LCD-tv över 1 miljard färger.
 • Elegant fjärrkontroll som vrider skärmen: Fjärrkontrollen kommer också att kunna kontrollera de senaste DVD-spelare, samt satellit och kabel-TV-mottagare från de mest kända konkurrenter.

  För alla våra soffor är det också bekvämt att vrida TV: n sida vid sida via fjärrkontrollen. Förutom att möjliggöra avundsjuka för alla dina kompisar, bidrar detta också till att ge alla TV-gäster en optimal synvinkel. Den drivna bordsskivan kan vrida TV: n i en vinkel på 60 grader och kommer med priset.

  Klicka här för att se detta i praktiken!

 • Avtagbar anslutningsbox! Se mer

 • Lots och bekväm anslutning: Vi uppskattar särskilt att båda modellerna har både HDMI och DVI-ingång, och att de båda har HDCP innehållsskydd. Detta lägger till ett plus i vår bok.

  Dessutom får du tre SCART-kontakter, plus komponent, S-Video och komposit-ingångar. Dessutom är båda TV: na utrustade med analog PC-ingång.

  En finess Hitachi är för närvarande den enda (såvitt vi vet) är dock att monitorerna har en löstagbar kopplingsdosa för S-Video, komposit och hörlurar. För dem som vill hänga TV: n på väggen gör det det mycket lättare att ansluta till och från en digitalkamera.

 • Lösningen: Plasma modell 42PD7200 använder Hitachi berömda ALIS panel av 1024 x 1024 (Alternate Belysning av ytor), medan LCD-TV, 32LD7200, är ​​utrustad med en avancerad 1366 x 768 Super IPS-panel (In Plane Switching ).

  Och som vanligt, när det är produktlanseringar, är det självklart sagt om företagets bildhöjande teknik.

  Enligt Hitachi behandlar bildchip alla inkommande signaler och justerar ljusstyrkan och gamma nivåerna i separata delar av bilden. Detta förbättrar ljusstyrkan och kontrasten och minskar bildförvrängningen, vilket är synligt i mörka bildscener.

  Vi har sett TV-apparaterna med en vanlig DVD-film och HDTV-signaler. Första intryck var positiva, men vi är uppenbarligen tillbaka med mer om denna punkt under vårt 42-tums test. Då kommer vi också att se noggrant på hur ALIS-panelen kommer att fungera med en ansluten dator. Så här följer du DinSides plattTV-test.

 • Funktioner: TV: n har bara en TV-mottagare, men har fortfarande en bild-i-bild-funktion från andra ingångskällor, till exempel TV och DVD. TV-apparaterna har också den praktiska skärmmenyn, vilket innebär att du kan titta på tv på den ena sidan och text-tv på den andra.

  Det finns också 4 bildformat och 12 bildformat. När du väljer ett 4-bildformat kan tittaren visa huvudbilden samtidigt som den visar tre mindre underbilder på skärmen. Om till exempel huvudbilden är ett tv-program, kan delbilderna komma från tre AV-källor. I 12 bildformat returnerar skärmen en miniatyrbild av alla kanaler som visas samtidigt.

  För bästa anpassning till olika miljöer har skärmarna tre valbara bildformat - Dynamisk, Naturlig och Cinema, och de olika bildformat kan tilldelas respektive signalingång.

 • Nya och fina FlatTVs från Hitachi

  1. Fantastiska bilder av de nya Hitachi-modellerna!
  2. Titta på videoklipp om hur TV: n blir förvandlad till praktiken!

 • Ljud: Både 42PD7200 och 32LD7200 har en 1-bit digital förstärkare med dynamisk baskontroll, flyttbara högtalare och ett matrissystem som ger bredare och fylligare ljud. Det finns fyra olika ljudformat - Film, Musik, Röst och Favorit.
 • Mer om Plasma-modellen: Plasma-TV har ett skydd mot skyddet, vilket minskar reflektioner på skärmen.

  42PD7200 har också flera funktioner som skyddar skärmen, inklusive en funktion (kan slås på / av) för att minska kontrastens hörn och därigenom minska risken för att bilden från TV-enhetens logotyp lämnas kvar. Dessutom har de olika plasmapanelernas reproduktion av blått och grönt förbättrats med ett Multi Band Pass Filter. 42PD7200 har en ljusstyrka på 1200 candela / m2.

  Plasma-tv reproducerar mer än 68 miljarder färger och LCD-tv över 1 miljarder färger. Den nya förbättrade versionen av Super IPS-panelen, som LCD-TVn använder, ger ökad färg och kontrast även vid bredare betraktningsvinklar. Båda tv-apparaterna har ett avancerat 3-ledigt kamfilter som eliminerar färgstörningar.

Klicka här för att se bra bilder på de nya modellerna!

Eller tryck här för att titta på videoklipp av tv-twist.

ADVERT

Mest populära