All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Neutrala färger och blå är en säker kombination

När vi tittar på heminredning till 2018, den blå av de mest använda färgerna. Det finns inte en viss blå färg, men olika nyanser - från det ljusa till det djupa och det mörka. De kan vara kolossala eller svaga. De kan också vara varma eller kalla. Allt är väl representerat i inredningsmodet och färgkartor, så här är smaken som är avgörande för färgsättning.

LÄS OCKSÅ: Blå är den nya grå.

Men vad ska vi kombinera blå med?

blått och brunt: Olika nyanser av blått och brun neutrala färger låter bra tillsammans. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk) "> blått och brunt blå nyanser och brunaktiga neutrala låter bra tillsammans. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Com)

En kombination av tydligt tilltalar många, är blå och naturliga. om flera nyanser av blått används i samband med varma naturliga toner av brunaktiga färger och naturmaterial. det ger en lugn och varm atmosfär som är lätt att tycka om. Förutom färger kombinationen av material, mönster och textur viktigt . för hur hela blir

Läs också:. code färger som fungerar tillsammans

atmosfär och stil med blå och natur

det finns en stor skillnad i atmosfären i ett rum inrett med en dominans av hårt och släta ytor, jämfört med en stor variation av material och ytor. Vi har tagit en titt på vilka kombinationer tillverkare använder, och det är spännande att se hur atmosfären och stilen varierar med en relativt likartad färgpalett.

Modern grafik

Bakgrund är ett bra verktyg för att tillhandahålla ett rum Tecken eller stil du vill ha. Ett grafiskt mönster leder till en modern inredning.

MODERN: Mönstret av tapeten Allegro från Borge i blått och bruna toner inbjuder till en modern inredning. (Foto: Borge) "> MODERN: Mönstret av tapeten Allegro från Borge i blått och bruna toner inbjuder till en modern inredning (Foto: Borge).

Country

Land: De slutade tapetserade väggskivor Walls4You från Forestia i vitt och blått passar många typer av stilar Här är skyddad och på landsbygden med korgstolar, trägolv och kilims i varma naturliga toner (Foto: Forestia).. "> land: De slutade tapetserade väggpaneler Walls4You från Forestia i Vit och Blå passar många stiltyper. Här är skyddad och på landsbygden med korgstolar, trägolv och kilims i varma naturliga toner. (Foto: Forestia)

Stripes på väggar går bra med både klassiska och moderna interiörer. Här är formen och materialen i allmänhet som bestämmer stilen. Med korgstolar, trägolv, skorstenar och blommor blir det en lätt och lantlig atmosfär.

luftiga och moderna

Med solida färger, lite variation i konsistens, rena linjer och ljusa trä atmosfären blir luftiga och moderna.

LUFT MODERN: Färger, material och former i Bohus har en luftig, modern och något minimalistisk stil. (Foto: Ragnar Hartvig / Bohus) "> LUFTIG MODERN: färger, material och former i detta interiör från Bohus har en luftig, modern och något minimalistisk stil. (Foto: Ragnar Hartvig / Bohus)

Romantic

rOMANTISK: i den nya kollektionen från Sandersen det är trevligt kombinationer som blå och naturliga tapeter och tyger från Sanderson erkänns av Intag (Foto: Intag).. "> rOMANTISK: i Den nya samlingen från Sandersen är kombinationen av blå och natur. Bakgrund och textilier från Sanderson utförs av INTAG. (Foto: INTAG)

Skapa lager av mjuka tyger i varierande mängder, rustika trägolv och ljusa, varma nyanser av färger skapar en mjuk, varm och nästan romantisk atmosfär.

EASY MODERN: Med samma palett som ovan men med mindre textilier blir stilen och atmosfären lättare och mer mer mot det skandinaviska uttrycket. (Foto: Intag) "> Något Samma palett som ovan, men med mindre tyger, stilen och atmosfären lättare och snarare mer mot den skandinaviska uttrycket (Foto: Intag).

Land < 999> rustik:

Nordsjö visade årets färg i en rustik och modern kombination (Foto: Nordsjö). "> rustik: Nordsjö visade årets färg i en rustik och modern kombination. (Foto: Nordsjö) Trepanel med synlig trästruktur är i full fart tillbaka i interiörmoten. Och Nordsjö kombinerat blå med paneler färgas i en gyllene ton när de lanserade årets färg 2017.

Elegant och tidlös

ELEGANT:

På Green Apple vet att de skapar snygga kombinationer. (Foto: Green Apple) "> ELEGANT: På Green Apple vet att de skapar snygga kombinationer.. (Foto: Green Apple) Dark väggar skapar en lugn och dämpad stämning Tung verkar någon, säker och lun vad andra kunder. i kombination med klassiska möbler med gravitationen skapat en elegant och tidlös stil.

för att ge en klassisk inredning en touch av 2017: s tillbehör viktigt.

manorial

som vi visade lite högre upp, förlust av bra politik för att trolla fram en speciell atmosfär den förlust som är inspirerad av gamla engelska kollektioner är särskilt lämpade för att ge interiören en lyxig och exotisk twist

Style creator..

tapetmönster i samlingen Ardmore från Cole & Son skapar föreningar för att ta bort rockar och aristokratiska miljö (Foto: Borge). "> Style creator: tapetmönster i samlingen Ardmore från Cole & Son skapar associationer att ta bort rockar och aristokratiska miljö. (Foto: Borge) Rustik och landsbygd

RUSTIC:

Färgerike har sammanlagt blå och natur i en lantlig och lantlig kombination. (Foto: Colorful) "> rustik: Colorful har satt ihop blå och naturen i en rustik och lantlig kombination (Foto: Colorful). Blå och naturliga toner kan kombineras i oändlighet Och det finns en. säker blandning som är lätt att matcha. Vi avslutar här med kalkstenfärg, som också blivit mycket populär.Med sin matta och svagt grova yta påminner den om betong. En perfekt miljö för att skapa en levande atmosfär. Tillbehöret bestämmer om det blir ungt och rustikt eller elegant och modernt.

ADVERT

Mest populära