All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Levande vinylgolv med en klick

Plastgolv har genomgått stora förbättringar under de senaste åren - både när det gäller utseende och funktion. Det finns ett hav av olika mönster och mönster. Designområdet sträcker sig från det abstrakta och färgrika till det autentiska och autentiska.

Naturlig design

Eftersom vinylgolv är ett fotografi under slitskiktet, är tillverkarna nästan fritt att skapa nya mönster. Vissa vinylgolv har också följande mönster, vilket ytterligare förstärker det autentiska intrycket.

Vinylfilmsamlingen Senso Clic är en av årets stora nyheter i vinyl. Mönstren är mycket naturlig tron färger och rör gör att golvet både ser ut som riktigt trä. Golven finns i ljus och klassisk träklädsel och mer rustika sorter.

Klicka på golvet på plats

Det är helt ny med Senso Clic den unika installationsmetod. Plankarna har ett klicksystem som slås samman med en gummihammare. Enligt Gerflor, som är det tillverkaren av produkten, kan man lägga till så mycket som 10 m2 på en timme.

Senso Clic kan placeras direkt på undergolvet eller på keramiska plattor (med injekteringsbruk <4 mm), parkett eller betong. Samlingen är 100 procent återvinningsbar, ljudisolerad och mottaglig. Golvet kan läggas i något torrt rum i huset, och rengöras enkelt med en fuktig mopp.

ADVERT

Mest populära