All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Levande vinyl linoleum klicksystem

vinyl är allround beläggning som kan användas i alla rum, även våt med den speciella kvalitet VVS vinyl . Det finns ett golv som används lika bra i hemmet som i offentliga miljöer - tillverkas i olika kvaliteter efter behov - i zoner med mindre gata trafik eller stor gata trafik. Och beläggets komfort bör och borde vara bättre i hemmet än på arbetsplatsen. Å andra sidan är promenaden mycket större i exempelvis ett företag än i ett rum hemma; Det har något att göra med slitstyrkan.

Är det verkligen vinyl?

PVC-golv vinyl är en imitation där nästan alla färger och mönster kan göras. Det är också gjort. Den innovativa utvecklingen handlar i första hand om att vinylgolvet är så äkta som möjligt. Det händer nu att de kommer i mattor som gör vinyl ännu svårare att skilja golvet från originalet. Och imitationerna består främst av trägolv, sten eller skiffergolv eller keramiska flingmönster. Det kan vara nödvändigt att veta golvet för att bestämma att det verkligen är en vinylbeläggning.

Förutom de traditionella imitationerna utvecklas den trendigare designen. Det är ett schackbrädemönster i olika färgkombinationer, jordpigment också komma in i flis och planka mönster trots det faktum att det finns path objekt (bredd 2, 3 eller 4 meter) och ornament har anlänt också vinyl.

Klicka på linoleumgolv

Linoleumgolv är i grunden i särklass mest använda i allmänna utrymmen - i skolor, inom sjukvården, på kontor eller i köpcentret. Det är inte helt föra över eftersom det har kommit linoleum plattor på marknaden - i kakel storlek 30 x 30 cm eller planka storlek 90 x 30 cm - monteras med ett klicksystem, utan att använda lim. Här placeras det på bostadsmarknaden.

Färgerna på klick linoleum är konstruerade för att kombineras. De är utformade för att ge nästan obegränsad dekorativ frihet. Det finns tysta färger som ger en neutral utgångspunkt för inredning och ljusa färger som ger en livligare levnadsmiljö, särskilt för barn.

Klicka samling kallas Marmoleum Klicka och såsom linoleum på annat sätt gjorts av naturliga material, såsom linolja, kolofonium, trämjöl och naturliga pigment. Linoleum är monterad på en vattenavvisande HDF-platta och ett substrat av naturlig kork.

Förresten - se vinyl och linoleumnyheter i bildserien.

ADVERT

Mest populära