All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Min natur Villeroy & Boch tar naturen in i badrummet

den nya badrumsserie min natur har tagit inspiration från naturen. Här kombineras mjuka organiska former med en modern design som ger en helt ny känsla i badrummet. Genom noggrant utvalda material, rena linjer och flexibla funktioner möter du behovet av välbefinnande och balans i ett stressigt vardagsliv.

Min Nature är en komplett badrumsserie. Den består av ett flexibelt system med skåp, fronter och tillbehör, vilket ger badrummet en personlig och personlig touch.

Harmoniska kontraster - porslin och kastanj

Villeroy & Boch har tolkat den rena stil med hjälp av kastanj, vitt porslin och mönster inspirerade av naturen. Serien består bland annat av ett exklusivt porslinstycke som kan dekoreras med ett lövmönster. Handfat kombinerar mjuka, rena linjer i porslin med en konsol i kastanjeträd som skapar en harmonisk kontrast. Brickorna under bassängen finns i färgerna; sand, aqua och grå.

Det mest slående i serien, det är stora och ovala bad i matt vitt, som lyser upp badrum med sin fina design. Badkaret finns i flera utföranden. Man kan till exempel ha basen där badet är på, i kastanjeträd eller vitt trä.

Läs också:

Kontrollera belysningen i belysningen i badrummet!

När du installerar downlight i våtrummet måste du välja armaturer med tillfredsställande hölje.

Under produktionen av My Nature har miljön också beaktats. Badrumsspeglar har LED-belysning för att spara energi och öka livslängden.

De spegelskåp har också praktiska små lådor och tandborste glas som fästs med magnet direkt i garderoben, så att du kan flytta den där det passar dem.

Serien My Nature har också tilldelats den prestigefyllda designpriset Red Dot Award.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

Läs också:

Sätt de gamla fönstren - spara pengar

Gamla, föråldrade fönster kan vara nya med ett spel färsk kattungar. Du kan själv göra jobbet och du får definitivt en ekonomisk vinst.

ADVERT

Mest populära