All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Musiksystem med stil

Du behöver inte längre betala i dyra domare för att köpa inköp av innovativ design. Och på musikfronten finns det flera spelare på marknaden idag som fortfarande arbetar hårt för att utveckla nya och kreativa mönster.

Vi har tagit några av marknadens produkter som verkligen är värda att titta på.

Ingen konventionell stationär radio

Radioen Tivoli Audio Networks är ett exempel på en produkt som kombinerar tankeväckande design med bra ljudkvalitet. Anläggningen har tre olika sätt att ta emot radiosignaler, och man har möjlighet att välja mellan FM-radio, DAB digital radio eller över 13 000 olika internetradiostationer med den inbyggda webb radiomottagare. Radion har trådlösa funktioner som kan styras med hjälp av en fjärrkontroll, vilket gör att du kan strömma musik från din dator trådlöst. Detta säkerställer att du alltid har tillgång till musik på hårddisken.

Radion kan också användas med en iPod, iPhone eller andra MP3-spelare. Och det kan anslutas till ett kabelanslutet nätverk via internetanslutningen bakom om du inte har tillgång till trådlösa nätverk. På ett test utförs av webbplatsens ljudbild. nej, denna bordradio diskuterades enligt följande: Om du vill ha ett väldigt fint skåp, stabil funktionalitet och överlägsen ljudkvalitet är valet enkelt.

Tivoli Audio Networks radio är en mycket attraktiv produkt. Design i klassisk design med riktigt träarbete.

Foto: Tillverkaren

Se också:

Ny fönster - sparar energi

Det läcker minst tio gånger mer värme från fönstren än fraveggene, enligt forskare, nu har visat att energisparande glas ger två till fyra gånger så ...

Elegant iPod anläggning

den engelsktalande specialist Bowers & Wilkins följde med flott designen anläggningen Zeppelin Air för ett tag sedan. Anläggningen är andra generationens B & Ws berömda Zeppelin iPod-högtalarsystem. I den här versionen får du Apple AirPlay så att du kan spela ("stream") musiksamling från datorn / Mac / iPhone / iPad / touch trådlöst.

Zeppelin-luften har blivit populär på grundval av sitt stora uttryck och märkbara ljudkvaliteter.

Med AirPlay kan du trådlöst strömma hela din musiksamling från iTunes på din PC eller Mac, eller från en iPhone, iPod touch eller iPad över till Zeppelin Air. Allt du behöver är ditt befintliga trådlösa nätverk och musiken du har laddat. Zeppelin Air är utformad för att ge en ljudkvalitet med traditionella stereosystem och inte som vanliga iPod-högtalare. Ljudet är högt, fullt och rent, och det finns ingen brus och resonans. Detta är ett resultat av anläggningen, som består av en kombination av stål och glasfiberförstärkt ABS-plast.

Zeppelin air har tilldelats fem i kuben av VG, och kallas "högtalaren din iPod har väntat på".

Foto: Tillverkaren

Kraftfull nyheter

Se också:

Vinn fina priser varje dag i vår adventskalender

Vi på villor julekalender har priser värda över 10 000 kr per dag och en badtunna för 55 .000 kr i huvudpriset! Gå med i prekryssningsfartyget du också!

- Den absolut coolaste anläggningen vi har nu måste vara T + A: s hi-fi system Caruso. Detta system har det mesta du kan tänka på tankeväckande ljudkvaliteter och alla inbyggda i en otroligt läcker låda. Alla kunder har jag visat denna möjlighet att köpa den trots det lite höga priset, säger Henning Morken från Oslo Hi-Fi Center.

Anläggningen Caruso kan läsa allt som levererar musik, såsom CD, DVD, Internet-radio, nätverksmusikserver, USB-media, MP3-spelare, iPods och naturligtvis radio. Vilket är resultatet av att bli tilldelad den senaste och senaste tekniken. Allt reproduceras genom det integrerade högtalarsystemet, drivet av tre förstärkare, som var och en producerar 50 watt kontinuerligt. Växten kommer i svart, eller i en begränsad upplaga i vitt, som endast produceras i 333 utgåvor över hela världen.

En av de färskaste produkterna på marknaden idag, och har också blivit en av de mest populära.

Foto: Tillverkare

ADVERT

Mest populära