All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Musik från rum till rum

Foto: Philips

-> Philips WACS7000

Med Philips WACS7000 kan du spara 80 GB eller upp till 1500 CD-skivor i musikcentret. Du kan få wi-fi-streaming till fem musikstationer som ligger runt huset. Funktionen "My Room, My Music" låter alla spela den musik de vill ha i rummet de är i, medan "Music Broadcasting" låter dig spela samma musik i alla rum. Du kan också välja att låta musiken följa dig från rum till rum med funktionen "Musik följer mig".

Rekommenderat pris: 7000, -

Sonos Digital Music System

Med Sonos Digital Music System behöver du inte spara musik i ditt system, det hämtar musik från din dator eller Mac. Det är inte heller nödvändigt att låsa systemet till en källa. Sonos Digital Music System kan hämta musik från upp till 16 olika källor. Med Wi-Fi-streaming kan du nå hela huset, i själva verket upp till 32 rum för dem som bor så bra.

Vägledande pris: Beroende på hur du monterar systemet.

Bose Lifestyle 48

Bose Lifestyle 48 låter dig spara upp till 340 timmars musik från cd-skivor. Livsstilssystemet är utbyggbart så att du kan expandera med högtalarna så att du får trådlöst ljud till hela ditt hem. Det är möjligt att välja två olika ljudflöden med detta system så att andra kan lyssna på musik i köket när man tittar på tv i vardagsrummet. I Lifestyle 48 har du också uMusic, ett personligt DJ-system som spelar in vilken musik du tycker om och när du spelar vilken typ av musik varje dag. Men Lifestyle 48 är mer än bara ett musiksystem, det är ett komplett hemunderhållningssystem, något som speglar priset.

Vägledande pris: 50 000, -

ADVERT

Mest populära