All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Multimedia show i bilen

[Ugjyldig objekt (NAV)]

"Varför nöja sig med mindre underhållning i bilen än vad vi har hemma?"

Så det är detta som är parollen för Panasonic när de lanserar sin nya utbud av mobila elektronik och multimediaprodukter både för dem som fram- och baksätet.

Personlig display

Panasonic säger att de fortfarande prioriterar användaren att anpassa utrustningen till sin egen smak.

till exempel kan du justera färgen på skärmen för upp till 10 000 olika nyanser, eller för att kunna ladda upp sina egna privata stillbilder och filmklipp som kan visas på bilstereons display.

Klicka här för bilder och priser på Panasonic modeller.

Stor skärm

Mer om ljud och video i bilen
  1. Gå multimedia bil
  2. Eltax ICE CR-440
  3. Blaupunkt Travel
  4. Löstagbar bilnavigasj på
  5. Gorgeous tv till bil
  6. DivX i baksätet på Sony
  7. nytt lagförslag ekrar från Sony

Även om många av sina konkurrenter följa skärmar i storlek 6 och 7 inches, klinker Panasonic med ett nytt tak 9 "skärm. Detta kommer att ge en 35% större bildyta än vad som uppnås på en 7 "skärm, och modellen kommer också att ha en inbyggd DVD-spelare.

Andra nya funktioner inkluderar bil ljudsystem med färgskärm och en kraftfull Circle Surround-systemet på 280 watt. <999 > -. Vår nya fokus är inte bara en utan en mängd nya kreativa produkter som ger komfort, nytta och underhållning på bilresor, skryter produktchef Jonas Eriksson

- till exempel barn i baksätet titta på film eller spela spel på 9 "stora Overhead med inbyggd DVD-spelare, medan deras föräldrar innan du fortsätter att lyssna på sin favoritmusik. Vårt mål är väldigt enkelt, säger Eriksson; Vi kommer att göra det roligare att både köra och vara passagerare.

Klicka här för bilder och priser på Panasonic modeller

ADVERT

Mest populära