All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Film guld i tomma gator

Mer om film guld här
  1. Førjuls film giveaway
  2. guldägg för film sparad

I Norwegian Film Institute Film Archives. com , är utbudet av filmer på upp till 181 stycken, och påsk rymma inte tillräckligt med timmar för att få se dem alla, så här det måste vara en klokt val:

Wilderness finns på NRK webb-tv. Pris: 40 miljoner mer

Kampanjen mörka och mystiska påsk omfattar fem titlar, som alla kan ses för 30 miljoner till 18 april. Här har institutet valt några skrämmande upplevelser, man bör gå efter omnämnandet av kvinnorna, som vi tyvärr inte har sett. Här är utdrag ur översynen:

  • Lost Highway En psykologisk mardröm som verkligen ger ett mysterium till en utmaning.

  • Djävulens Backbone En barnhem är isolerad på den spanska slagfältet under inbördeskriget 1939. Det visar sig att hemmet inte bara hotas av den levande, men också de döda.
  • Cube (Sci-fi) En desperata flykt från osynliga men dödliga fällor i en ändlös labyrint av identiska rum stick garanteras vid kanten av stolen.
  • Kub 2 Plotten är densamma som i kuben, men Hypercube kasserar tyngdkraften, tidsanomalier och parallella universum i galenskapen.
  • Chopper Ett välkänt sjukt skämt baserat på den sanna berättelsen om Australiens största killer kändis, Chopper Read.
De fler tänderna på oss måste höja en priskategori, på 45 kr per filmfilm. För det priset som erbjuds mord och skräck av det lite mer mysigt och gammaldags typ, inklusive:

Lake of the Dead (1958) Döden är en smekning (1949) The vem fruktar vargen (2004 - efter en roman av Karin Fossum) och The Singing Detective (2003).

Bowling för Columbine: 45 kronor. Foto: Filmarkivet. mer

Om du inte absolut måste ha kylning, kan du också välja filmer som "Downfall" - en knallfim om Hitlers sista dagar, "Adaptation" ( 2003) - en underbar Oscar vinnare som illustrerar hur svårt det kan vara att göra en film om liljor och "Crouching tiger, hidden dragon" (2000), vilket kan verkligen ge dig en magisk påsk erfarenhet och mycket mer. Mer om filmmarknaden kan du läsa här. Testet vi gjorde förra året kan hittas här.

"Wilderness" i priskrig

Brutto han "Wilderness" kan nu laddas ned från två myndigheters hemsidor, till förmån för skattebetalarna. På filmmarknaden. Nej, nöjen kostar 45 kronor.

Vid nrk. nos Net TV-tjänst är upptäckten för en fiver mindre - utöver att NRK har postat behandlar Lars Monsen "Kanada över" och intervall "Livet är Svalbard" <999 > som skulle säkra påskfestet en gång för alla - helt gratis. För öronen och själen

Mycket av allt från NRKs arkiv publiceras också på webb-tv.Är du inte bara film och tv - men också musik nörd, ska du få med dig att serien

"norska stenar historia" publiceras. Musik Nerds kan emellertid också njuta av det faktum att alla utgåvor senaste tre veckorna av lysande radioprogrammet

"PILS" kan hittas på NRK: s webbplats, och kan spara den dagen du har avsatts för att rengöra källaren och och gör tillfälligt hushållsarbete - också helt gratis. Många billiga påskägg från våra statliga institutioner, dvs. Och kanske några grumpy skatte lite mer nöjda när arvet inte bara sparat, men detta sätt görs tillgänglig för allmänheten för en nominell avgift.

ADVERT

Mest populära