All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Faerder VGS i Tønsberg

För ett par år sedan, men började Vestfold läns landsting för att uppgradera Faerder VGS på Teie, över kanalen som skiljer staden från Nøtterøy. Och resultatet har blivit en stor byggnad, strategiskt belägen i vattnet och bland ett antal industribyggnader. Ett miljöområde kan inspirera framtida yrkesverksamma inom yrkesverksamheten.

Spännande samarbete

Industriell och spridande.

Arbetsgemenskapens interaktion Færder ANS tog emot kontraktspriset. Det största kontraktet gick till Veidekke, men det var också ett omfattande arbete för samarbetspartnerna. Bravida Norge AS, Oras AS, White Architects AB, Sweco Norge AS och Norconsult AS.

- På samma sätt har samarbete modell som används i byggandet av Tor Heyerdahl VGS i Larvik för tre år sedan, säger projektledaren Jostein Ekeberg Veidekke - och vi har mycket goda erfarenheter med sådana samarbetsprojekt. Jag tror att detta kommer att bli allt vanligare under de närmaste åren.

Imponerande skolbyggnader

Byggnaden är imponerande

Den nya skolbyggnaden som är noterat på Teie plats i Tønsberg, har totalt 15 000 kvadratmeter och omfattar idrottsanläggningar och klassrum för teknisk och industriell produktion, design och hantverk , Tekniska och allmänna ämnen (TAF), elektrofager, byggteknik och kroppsövning.

Skolan har för närvarande 740 studenter och 150 anställda fördelade på två skolbyggnader, men kommer helt att kunna ta cirka 1000. Arbetet avslutades i god tid före skolstarten i augusti 2014.

ADVERT

Mest populära