All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Mobila kök och få en bättre plan

Konceptet bygger på en enda liten pump med inbyggd nivågivare lovar avloppsvatten från köket och ta bort i små rör av bara 3, 2 cm i diameter. Dessa rör är mindre än traditionella självständiga rör som används vid 7, 5 cm. Pumparna har kapacitet att lyfta vattnet upp till taket och borta längs taket med en bra marginal.

Med detta koncept kan du flytta köket till vardagsrummet och gör en ny sovrum där köket var, eller skapa en köksö liksom den gamla platsen i köket.

För lägenheter är det en bra lösning, eftersom det traditionella alternativet kräver att stora rör måste gå ner i golvet och i lägenheten nedan. De fåst vill ha en pelare för traditionella olyckor ner i sitt vardagsrum, eftersom lägenheten ovan kommer att flytta sitt kök.

pumpar som är avsedda för konsumentmarknaden är mycket låg ljudnivå kommer att upplevas som diskret när den placeras under diskbänken i köket diskhon.

Exempel på placering av kök före förändring.

Läs också:

att dela perenner

När utrymmet i perenna gränsen är något smal gjort, är det dags för lite "makeover". Därefter delas staudes den bästa lösningen.

Exempel på placering av kök efter byte av planlösning.

Detta koncept är också smart om det är önskvärt att placera maskinen i ett förråd eller ett annat rum, under trappan i källaren. Det fristående utrymmet i badrummet där tvättmaskinen stod före kan nu användas för ett badkar eller större dusch / handfat.

Läs mer om produkterna

// www. Saniflo. com / retail / produktlinje-Saniflo / produktblad-by-saniaccess-Pump-NRF-6504251

Läs mer på vår hemsida, www. Saniflo. nej

Läs också:

Gymnastikutrustning

Planerar du att skapa ett gym, behöver du utrustning för träning. Här ger vi dig tips om vad du behöver för att komma igång.

ADVERT

Mest populära