All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Flera vägar till konkreta stil

Betong är ett material som omedelbart utlöser associationer med oss, och kanske det är därför det finns så många som använder betong för att skapa rätt stämning i ditt hem. Den grova, opolerade betongen är överraskande användbar i inredningen.

Men de flesta bor utan en riktig betongvägg som är dold bakom den gamla panelen. Lyckligtvis finns det många sätt att fuska på stilen. Färg, tapeter, tapeter eller sten är alla bra alternativ när du vill ha en grov vägg.

Foto Bakgrund

Har du en snygg betongvägg i ditt närområde? Varför inte ta en bild av den och göra den som en plånbok?

Om du inte har några betongväggar, kan du också köpa färdiga varianter, där stora fotografer redan har gjort fotoprojektet för dig.

Bakgrund

Det finns också ett antal konkreta tapeter. Här är variationerna och alternativen bra - om du vill ha en helt mörk och dramatisk eller ljus och diskret betongvägg.

Dekorativa plattor

Det finns nästan en dekorativ sten för alla smaker, och de kan likna gammal handmålade tegelsten, kalk eller sandsten eller vara gjord av äkta granit och skiffer. Monteringen är både snabb och enkel, och en hel vägg kan enkelt monteras på en dag. Sten till sten klistrar de dekorativa plattorna på väggen, vissa typer av dekorativa stenar monteras i moduler på ett förstärkt nät, som sedan monteras på väggen.

ADVERT

Mest populära