All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Mer i Danmark och Sverige

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Nu är det inte alla som går med utländska drömmar, men icke desto mindre kan det vara intressant att se vad vår skandinaviska grannar har möjlighet att köpa en miljon dollar i fickan.

I Danmarks (av alla namn) i Aalborg du får en lägenhet på 79 kvadratmeter som betecknas som "super lekker". Allt är nyrenoverat och i bästa skick. Lägenheten är också mycket centralt beläget - du är inom gångavstånd till allt från denna adress. Priset är 995 000 DKR.

Bostadsmarknaden är i Köpenhamn något varm av naturliga skäl. Ändå fann vi den här lägenheten i Bryden Allé i Köpenhamn S. Lägenheten är 75 kvadratmeter, och beskrivs som vacker och välskött. Priset är 995 000 danska kronor.

över Öresund

Om vi ​​katamaran över Öresund - och köra ett par mil i norr - vi kommer till Göteborg. Här fann vi en stor 2-rumslägenhet i Nordhemsgatan på 69 kvadratmeter. Lägenheten kostar 1 050 000 kronor, men det finns också en hyra på 2 500 kronor per månad.

I Stockholm är det lite svårare att hitta en lägenhet i de mest attraktiva centrumområdena. Lägenheten nedanför vi hittade i Södre Langgatan i Solna (Solna ligger några kilometer utanför centrum). Priset är cirka 1, 2 miljoner svenska kronor för 53 kvadratmeter.

ADVERT

Mest populära