All egendom: trädgård, kök, inredning >> Kök

Modernt kök design - till halva priset

Box från golv till tak ligger längs en kort vägg för att optimera utrymme för förvaring av köksredskap. Kyl och frys med stålfront kommer från Gaggenau.
Kök från italienska Boffi anpassad till familjen Sloreby modern arkitektritade hus i Nanaimo. Huseier, arkitektfirman Modern Architects & Design och köksleverantören har arbetat tillsammans för att ge de snygga resultaten. Boffi har skrivit in de relevanta köksmålen i sitt datorprogram och tillhandahöll noggranna ritningar om hur man monterar den. Skåpen levereras med dörrar i högpolerad, djupblå lack, hållbar och lätt att hålla ren.

Skyddsdörrarna för glidprofilen passar perfekt i vardagsrummet med ett öppet kök. Den öppna lösningen är social, men kräver också att man håller en viss order så att den ser rent ut i köket. På en kort väggmonterad skåp upp till taket för att optimera utrymme för förvaring av redskap. Här finns också kyl och frys installerad.

På väggen under fönstret en på skåpet. Köket har endast tre skåp med genomskinliga dörrar för att betona den luftiga atmosfären i huset. I botten av hörnet placeras kokplattorna. Detta undviker direkt tillgång till vattenkokarna från matsalen, som ligger nära de stora panoramafönster i vardagsrummet. Alla material som valts i rummet är av högsta kvalitet.

Skivan har en hållbar skiffer och bänkskivorna består av slät svart granit. Kronan på köksarbetet är en skulptural eldstad som ligger i hörnet och sprider stämning och värme i den kombinerade matlagning - och matsal.

Köks Fakta:

Se också:

15 smarta botemedel mot vardagliga problem

Reparation möbler med valnötter, skrubba kärl med folie och ta upp glasskärvor med bröd - Här är 15 smarta åtgärd som gör livet lättare.

  • Köksmöbler: Italienska Boffi.

  • Vitvaror: Gaggenau.

  • Eldstad: Designad av Modern Architects & Design, utförs av mason Calle Andersen.

  • Bordsskivor: Svart granit, Nero Assolutto från Sigvartsen Steinindustrier i Sandvika.

  • Små keramiska plattor över köksdisken: Kaklat kompanit, glasmosaik.

  • Skiffergolv: Svart brasiliansk skiffer som levereras av Lenngren & Co Naturstein.

  • Köksfönster: Merbau

ADVERT

Mest populära