All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Modell din linoleumgolv

Kort tid sedan kom golvleverantören Forbo fram med en ny spännande serie linoleumplattor; Nu utökas denna serie. Den består av plattor i flera storlekar och en mängd olika färger och mönster.

Linoleumplattornas storlekar är så lätta att kombinera. Du kan skapa ditt eget pussel med bitar av olika dimensioner, färger och mönster. Detta ger oöverträffade möjligheter att lägga till ett unikt och hållbart linoleumgolv med personliga detaljer.

Storlekar och mönster

Många olika dimensioner ger oändliga möjligheter

Plattorna finns i flera olika varianter; en är baserad på färger, färg. Man har det traditionella "marmorutseendet", Marmor. Man har fått namnet Shade och är inspirerad av sten, medan linjer påminner mer om trädstrukturen.

Denna mycket flexibel samling består av kvadratiska och rektangulära plattor i storlekar från extra stora (75 cm x 50 cm) till mycket små (25 cm x 25 cm) - samt flera matchande storlekar mellan dessa ytterligheter. Dimensionerna är inriktade så att alla plattor passar ihop och kan kombineras i tvärriktning. Detta gör det lättare att montera vackra mönster.

Trend

geometriska mönster är trendiga

Marmoleum Modular ger möjligheter som sammanfaller väl med den trend som vi har sett så mycket av de senaste åren. Vi ser det både i mattor och kakel, där designersna verkligen har blickat på möjligheterna att ge rumskaraktären genom geometriska mönster. Här kan alla vara kreativa och skapa egna golvuttryck - inte bara inredningsarkitekter och konsulter.

Var passar Marmoleum Modular?

Marmoleum Modular ger inredningsarkitekt möjligheten att utforma golv mönster

Den breda färgpalett kan du lägga till golvet en häpnadsväckande, men en sofistikerad look, som kan ge liv åt en annars tråkig rum. Vi har sett att Marmoleum Modular med dess möjligheter och dess hållbarhet, fann snart sin väg till kontoret och verkstadsgolvet, där ett golv mönster bidrar till att skapa en positiv och inspirerande atmosfär.

I Centraleuropa nu också detaljhandelsmarknaden i färd med att trycka Marmoleum Modular till bröstet och marknadschef på Forbo i Norge, Gunni Marie bunck, tror att vi kommer att få se en sådan utveckling i detta land.

ADVERT

Mest populära