All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Miljoner kvast skåp för försäljning

skyhöga bostadspriserna

Huspriserna i London fortsätter att stiga mot himlen. En enrumslägenheten sex gånger tolv fot eller 1, 8 gånger 3, 6 meter i fashionabla Chelsea är till salu för 170 000 pounds - 2, 2 miljoner.

Utöver ett rum innehåller lägenhet längre visserligen också London tidningen The Times måndag beskrivs som "en garderob att dusch i." Vaktmästaren i huset där lägenheten ligger har de senaste 20 åren använt lokalerna för att lagra hinkar och skrotor.

Priset kommer att vara över 2 000 pund per kvadratmeter, eller cirka 285 000 pund kvadrat. - Det är nästan dubbelt så mycket som för ett vanligt hus i centrum, det är på The Times 'webbsidor.

Au pair-lägenhet

Illustration: Per Ervland Foto: Per Ervland mer

- Den så kallade mini-köket är en liten alkov. Fastigheten erbjuder dock möjligheten att utveckla en liten, minimalistisk lägenhet i ett av de mest prestigefyllda områdena i staden, så fortsätt i artikeln.

Direktör Jason Reed i medlaren Lane Fox säger att lägenheten kommer att vara väl lämpad för personer som behöver bostäder för en flicka eller au pair. Men det är också lämpligt för uthyrning, och i så fall kan det ge en inkomst på upp till 150 pund eller 1,90 pund per vecka, tror han.

NEWS:

  1. Polsa med 30 procent grönsaker
  2. Därför bör du också tvätta koka-in-bag ris
  3. - Nej, du får inte cancer från att äta blåbär
  4. Varför är pizza runda när lådan är kvadratisk?
  5. Hur blir man av med tjurar?
  6. Fungerar Vanish Gold Oxi Action som en blekmedel?

ADVERT

Mest populära