All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Milda motsägelser - kontrasterande färger i ljus skugga nyanser

Kontrastfärger är färger som är motsatta varandra på färgcirkeln. När de visas i fullfärg är de djärva motsägelser med mycket energi vibrerande. När de dyker upp i ljusa vita nyanser ser de ut som milda och lugna. Det är nästan samma effekt som att dämpa musiken.

Blå och Gul

Vit är den gemensamma nämnaren som binder alla elementen tillsammans.

Cool blå mot varm gul - mellan de två färgerna är motsatserna stora. Men i detta Interiören är både de färger som används i kulørsvake nyanser med mycket vitt i. Men de spelar mot varandra och betona varandra.

Även om båda har en mycket blygsam färgstyrka, blir det gul att blåen verkar blåare, friskare och tydligare. Utan de gula rören skulle rummet verka blekare och försiktigare.

färger

De gula ränder på väggen är målad med glänsande färg, skapar detta extra liv åt dämpade färger och ger en fin kontrast till matt bakgrundsfärg.

På färgcirkeln finner vi dem motsatta varandra - blå med detaljer i gult. Vi hittar alla färger i området längst upp i färgstriangeln. De innehåller lite svarthet och har liten färgstyrka. Här är den vithet som dominerar.

De gula ränderna på väggen ger inte bara kontrast i form av färg. De är målade med en fullfärgad färg som ger liv och glans till färgen och utmärker den matta väggytan.

Detaljer

Detaljer i samma fina pastellfärger som de viktigaste färgerna är färska följa det gröna som ligger mellan gul och blå på färghjulet.

Detaljer plockar upp den känsliga pastellfärger av blått och gult, med färska inslag av grönt, som ligger mellan dem på färghjulet.

Textil

Textilier av olika kvaliteter med dämpade toner, diamantmönster och fast substans förstärker mild och mjuk utseende.

Atmosfären är mjuk, delikat och bekvämt med färger och möbler som spelar på lager. Enkelsidiga och laced tyger betonar det lugna och enkla. Kuddarna är i slät bomull, medan soffan har en starkare struktur i midjan. Gardinerna är lika ljusa och ljusa som den blå väggfärgen. Kvaliteten är halv genomskinlig så att strukturen kommer fram och skapar liv. Mycket vitt fyller rummet med ljus och lugn.

Golv

parkett aska har en slöja av vitt pigment, som ger en yta som passar den känsliga färgning. Den ljusa, långfallade mattan whims och glider diskret i den mjuka, ljusa atmosfären.

ADVERT

Mest populära