All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Merge hantverkare

Downlights

Downlights taket är fast monterade armaturer med reflektorsystem ger möjligheter till kontrollera det ljus du vill ha. Om du vill montera downlights kan du välja om du vill ha en synlig eller sluten installation. Arbetet ska dock utföras av en auktoriserad elentreprenör. I nybyggnation eller rehabilitering, lönar det sig uppenbarligen att planera så att kan göras parallellt med snickerier.

Kontaktpunkter

Vi behöver fler kontakter i väggen än vi tänker när vi planerar. Det här är något som många har upplevt i samband med nybyggnation och rehabilitering. Och problemet är lika relevant i alla rum, inte bara i vardagsrummet.

Switches, styrsystem och rörelsedetektorer

det en bra och lönsam vana att stänga lamporna när du lämnar ett rum. Med en strömbrytare vid varje dörr som samtidigt stänger av alla ljus i rummet, kan du verkligen spara ström. Det finns många möjligheter idag att styra både ljus och andra funktioner. Du kan till exempel Anslut en rörelsedetektor till det mest använda ljuset i varje rum; så stänger du automatiskt av ljuset när du lämnar rummet och på när du går in. Både bekvämt och rökfritt. För att få en funktionell och praktisk lösning för ditt hem borde du kontakta en elektrisk entreprenör.

Ljus och säkerhet

Bra belysning i hemmet bidrar till att minska risken för olyckor i allmänhet, särskilt bland de äldre som har dålig syn. Ett tankeväckande belysningssystem som regelbundet övervakas av auktoriserade elentreprenörer, liksom risken för brand som orsakas av kortslutningar eller andra saker. Det är också viktigt att inte använda lampor med en större effekt än vad som är tillåtet för den enskilde lampan och lampskärmen är tillräckligt stor.

ADVERT

Mest populära