All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Möta väggen!

Den här tapeten heter // www. maxalot. com / xpsf / kamtang_wllppr. shtml "> Flow, och är en av de många coola design från Maxalot. Fax. Maxalot mer <999 >>> Klicka vidare till nästa: alger på väggen

tapeter som blickfång <999 > grafiska mönster är definitivt i Maxalot Explosif kallas denna förlust serien, som har utvecklats i samarbete med ledande namnen inom grafisk design, fotografi och illustration

på bilden nedan ser du att detta inte är en förlust för wimps.. MXL_Inka av Eboy är en förlust hur populärkultur och kommersiella ikoner blandas på ett enkelt och glatt ägg.

samlingen visar en ny riktning inom inredning, där förlusten används som blickfång, en väggprydnad i sig, och inte längre bara som bakgrund. Cool och modern design i kombination med ny utveckling inom tryckteknik gör detta möjligt

denna bakgrundsbild du anpassad till storleken på ditt rum, och det totala priset beror på storleken priset per kvadratmeter är 325 euro + 29 euro per m2 - översatt till norska utmärkelser.. 2 557 kr + 228 kr per kilo dratmeter (konverterad 28 juli).

Om du vill ha den här tapeten, kontakta Maxalot för prissättning.

Maxalot har många andra skarpa och vackra tapeter - här är mycket inspiration att hämta!

MXL_Inka tapet av eBoy.

Faximile: Maxalot.

Visa mer Alger på väggen. Foto: Vitra. Visa mer <999 >>> Klicka på till nästa: Alger på väggen Tillbaka till huvudartikeln: Kall väggar på en helg. <999 >>> Klicka vidare till nästa: Luminous väggar Klik ihop några alger

Denna Wallflowers är som en juvel, och arbetar på det sätt som du "klickar" ihop flera stycken av alger. Du bestämmer hur mycket område av väggen du vill täcka, i ett paket får du 50 alger, som täcker 2 kvadratmeter.

Du behöver inte bara använda dem på väggar - de är lika fina framför ett fönster, mitt i rummet som en väggavskiljare på verandan ... bara fantasin sätter gränser.

Algerna (eller Algues som de kallas egentligen) är utformade av de franska designkategorierna Ronan & Erwan Bouroullec, för Vitra. De är gjorda av plast.

I Norge kan de köpas på Norway Says Shop i Oslo, på Marnburg Project i Stavanger och på interiörbutiken i Tønsberg.

Algier från bröderna Bouroullec.

Foto: Vitra.

Visa mer

Och priset? På Marnburg Project får du 6 alger för 180 kronor och ett paket med 50 alger för 924 kronor. <999 >>> Fortsätt till nästa: Briljanta väggar

Tillbaka till huvudartikeln: Kall väggar på en helg. <999 >>> Gå till väggen LED tapeter I Milano presenterade Ingo Maurer en ljus tapeter och en magisk matta med gröna lampor som hängde från taket!

- Ny teknik och nya material inspirerar mig och börjar min fantasi, säger Maurer till Mocoloco. "Vi arbetar med högteknologisk innovation och enkla material för att forma mina estetiska idéer. Någon kallar dem poetiska.

Bakgrund med LED-lampor, från Ingo Maurer. Visas här på Spazio Krizia 2006 i Milano.

Foto: Mocoloco.

Visa mer <999 >>> Klicka på till nästa: Teckensnittet på väggen

Se teckensnittet på väggen.

Foto: Random International.

Visa mer <999 >>> Klicka för att fortsätta: Skapa din egen tapet

Väggskyltar Instant Labeling Tape kallas denna verkligt enkla sak från Random International. Du limmade tejpen mot väggen, och sedan använder du en svart markör för att dra över de vita linjerna du inte behöver. Varje tecken har 14 linjer, som du kan "stryka ut" för att skapa bokstäver, siffror, figurer, etc.

Med detta kan du antingen skapa långa gränser runt ett rum eller bara skriva slumpmässiga saker på väggen.

Designern Hannes Koch fick inspirationen från denna kran från rörliga skrivbordslådor som skrivs på, separerade från offentliga byggnader ... och barn som lär sig att skriva bokstäver. Kranen säljs i Magma webbutik för 8,99 pund - det är drygt 10 kronor. Dessutom kostar fraktkostnaderna ca 60 kronor. Tyvärr har den sålt ut just nu, så korsa bara fingrarna för att den ska säljas igen. Kolla även videon på den coola systern, tryck på PixelTape!

Se teckensnittet på väggen.

Foto: Random International.

Visa mer <999 >>> Klicka på till nästa: Skapa din egen tapet

Skapa din egen tapet online:

Här kan du bestämma allt från mönster till färg.

Faximile: Varistyle.

Visa mer <999 >>> Klicka på till nästa: Skapa ditt fotoalbum med ditt eget foto

Skapa din egen tapet

Det är gammalt nytt att du kan skapa din egen färgfärg som matchar t ex golv eller något annat du har i rummet. Nu kan du också anpassa din egen tapet - och bestäm själv om ämnen, mönster och färger. Vi erkänner att vi inte var så lita på den här tapeten. Cool design kombinerad med nerding - kan det vara bättre? Variwall är namnet på den här tyska tapeten från Varistyle, som har dig som huvuddesigner. Du kan antingen skapa egna moduler eller din egen tapeter.

Variwall-rapportmodul kostar från 9, 50 euro plus skatt, frakt och leverans, per kvadratmeter - från 75 norska kronor med andra ord.

Variwall väggmodul kostar från 28 euro och uppåt, per kvadratmeter - med andra ord från 220 kronor. Priset är synligt i samma fönster som du gör bakgrunden, se bilden nedan. Faximile: Varistyle.

Visa mer <999 >>> Klicka på till nästa: Skapa ditt fotoalbum med ditt eget foto

Foto:

ifi. nr.

Visa mer <999 >>> Förutom ljudisolering

Din egen bild på tapeten

Vi håller oss tyska Varistyle ett tag - för dessa kreativa själar (ja, det är de faktiskt Tyska) kan du skapa ditt eget fotoalbum.

Du skickar dem enkelt och enkelt en bild du vill ha på väggen, tillsammans med målen på lämplig vägg och de skriver ut tapeten till dig.

Det kan vara smart att tro att din bild blåses upp stoooort - se till att du har tillräckligt hög upplösning på din digitalkamera. Det kan vara en bra idé att släppa för att få en bild av junioren på en hel stor vägg, det kan snabbt bli lite hård.

En natur som du har tagit från stugan, till exempel, eller från båten i sommar kan vara ett fint och dekorativt föremål som du kanske inte är så snart upprörd med. Fotograferingen var stor på 70-talet, och det är verkligen på väg tillbaka. Vi såg bland annat mycket på möbelmässan i Stockholm i februari. Varistyles Photowall kostar 16, 50 euro per kvadratmeter plus 60 euro (470 norska kronor) för utskriftsjobb, plus moms och frakt.

Du kan köpa standardplånboken på Maxbo, och på Storeys - men det är mycket kallare att göra din egen känsla nu.

Gör din semester i tropiska områden ett minne om livet - skaffa din egen bild på tapeten. Foto: ifi. nr. Visa mer <999 >>> Klicka på för nästa: Nästan som ljudisolering

Tulip kallas detta.

Fax: Anne Kyyrö Quinn.

Visa mer <999 >>> Klicka för att gå till nästa: Muren som matchar t-skjortan

Plyschen möter väggen

Anne Kyyrö Quinn är en finsk dam som bor i London. Hon är känd för sina skarpa linjer och tredimensionella effekter på allt från kuddar till väggdekoration. Hon använder otraditionella material och blandar industriellt tyg med lyxigt linne till exempel.

På möbelmässan i Stockholm i år hade hon några ursprungliga kuddar, som du kan se här: hårt liv, mjuk kudde (klicka på till foto nummer tre).

Vill du ha något original på väggen, kanske något lite ljudisolerade alltför (så att du inte behöver fånga absolut allt Bob säger varje gång han har efterfest), då dessa väggdekorationer i ull kan vara för dig.

Kyyrö Quinns kuddar finns på Tannum i Oslo. Kontakta designer direkt för väggdekorationerna.

Två olika mord:

Hoppa (vänster) och Leaf (höger). Fax: Anne Kyyrö Quinn. Visa mer <999 >>> Klicka för att fortsätta: Muren som matchar t-shirt

Trådlös design hos Blik.

Fax: Design Svamp. Visa mer <999 >>> Fortsätt till nästa: För Beatles fans möts T-shirt ...

... eller vice versa. Utseendet av kärlek Threadless är på grund av ett murmur baserat på, ja bara: T-shirts.

Det amerikanska designföretaget Looks gör klistermärken som du kan hålla fast vid väggen. Sedan möbelmässan i Stockholm i februari har vi haft barnslig älskling på coola klistermärken till väggen.

Look har en mångfald motiv, för vuxna och barn, såväl som bokstäver och färdiga dikter som du kan knäppa upp - och riva ner - i en blixt.

Ett alternativ till Blik är franska Vynil som du kan läsa om här: Med klistermärken på väggen (och köp online eller på Room i Oslo).

Med Blik älskar Threadless har Blik ihop med den permanenta t-shirt design tävling för att Threadless (sömlösa bra norska), som vem som helst kan delta i. Varje vecka Threadless vägen ca 600 bidrag (ja, varje

vecka

- men några amerikaner blir av med och vinnaren får också $ 2000). Tenn väljer fyra till sex mönster tryckta på t-shirts och säljs från deras hemsida. Den här gången alltså Blik och Threadless slog sig ihop och slog till en tävling i något större skala, nämligen en väggformgivningstävling. "Off the wall" ( ut ur väggen ) hot konkurrens var att skicka en design som fungerade på en t-shirt och på väggen. De två vinnarna (av 340 bidrag) kan ses under: "Glad när det regnar" och "7. 00".

Enligt Design Sponge säljs de två vinnande motiven för $ 55 varje (cirka $ 340). På Bliks hemsida hittade vi andra coola klistermärken helt ner till 18 dollar (111 kronor). Klistermärkena kan köpas online, och Clik skickas till hela världen.

T-shirt design på väggen. Fax: Design Svamp. mer <999 >>> Klicka vidare till nästa: För Beatles fans

Fax:

Konst möter Matter.

mer <999 >>> Klicka vidare till nästa: Rengör och

bräcklig

lyx

Abbey Road graffiti

Det är verkligen inte bara märka innehavare som tror graffiti är konst. Det verkar också British Art Meets Matter. De har gjort en tapeter med graffiti utanför Beatles platina studio Abbey Road i London, som ämne. Här är fans från hela världen för att skriva sitt eget personliga meddelande på väggen. Ibland målar väggen vit igen - och sedan börjar hela processen igen. Men nu kan du odödliggöra graffiti i ditt eget vardagsrum.

Välj mellan tre färger. Tapeten kostar 29, 99 pund - ca 350 kronor - per rulle, och kan bestilles online. Om du i allmänhet är en London-fan, kan du också få kakel med London Underground-motivet. Du kommer åtminstone att få en krusning för att navigera tube'n

efter det!

Ta Abbey Road till Rabbe Road. Fax: Konst möter materia. mer

Hur kan det göras:

porslin bitar som ett konstverk ovanför spisen. Fax: Mocoloco. mer <999 >>> Klicka vidare till nästa: Rengör och

bräcklig lyx <999 >>> Klicka vidare till den sista: Sexig förlust Fint med porslin

Going först stänk ut med riktig lyx, det finns inget som slår på detta: porslin som dekoration på din vägg.

J Pritchard Design skapar skräddarsydda lösningar med små porslinstycken för väggarna. Vi vet ingenting om priset, men det kostar nog skjorta (och kanske en arm och ett ben, eller åtminstone den vita ur ön på dig). Dessutom måste artisten, Jennifer Pritchard, komma och installera den för dig. Det är lite långt från Texas till Norge ...

Men - låt dig inspireras ... Och kanske kan du göra en sådan sak? Byt bara porslin med musslor i musslor eller stenar från stranden.Det är coolt åtminstone!

Hitta dina egna skal och börja dekorera badrummet.

Fax: J Pritchard Design.

mer <999 >>> Klicka vidare till den sista: Sexig förlust Klicka här för att gå tillbaka till huvudartikeln Paper Voyeur i pärla skimrande silver / blå och matt kakao (Pearlescent silver / blå och Matt Cocoa ).

Faximile: Paper Voyeur. mer Sexy förlust Slutligen har vi en riktig stygg behandling för dig: Den mest sexiga tapeter vi har sett på länge. Tapeten, som kallas Paper Voyeur, är en tapet av sanna dubbla standarder. Vid första anblicken oskyldiga och vackra med vackra blommor. Efter några fler blick (eller något nistirring om du är den typen som inte är så bra på att se den dolda unga damen i bilden av den gamla damen och så vidare), ser du något helt annat. Ta en titt på den stora bilden nedan ... Ser du det? Blommorna är verkligen illustrationer av, eh, blomman och biet att säga det snyggt. Detta är en tapet som passar en riktig

boudoir . Tapeten är designad av DED ASS, kontakta dem på Paper Voyeur webbplats för prissättning.

Papper Voyeur i matt svart och metallröd (Matt Svart och Metallic Red).

Faximile: Paper Voyeur.

Visa mer

Klicka här för att återgå till huvudartikeln

ADVERT

Mest populära