All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Mekka för att bygga klart

Mekka för att bygga klart

  1. Bildspecial: Building Exhibition 2005

I byggbranschen

Det är inte bara den professionella som bygger. Vi nordmän bygger och borstar som aldrig tidigare, och 2005 verkar vara ett annat rekordår - mätt i NOK och projekt. Den här veckans konstruktionsevenemang på Lillestrøm är inget undantag: 418 utställare presenterar sina produkter och tjänster för både professionella och konsumenter på nästan 16 000 kvadratmeter. Det finns en ny rekord, för byggnadsmässan som i år kan fira att det var femtio år sedan det först greps.

Det finns hummer och kanarier, minst tre återförsäljare av strålande rengöringsmedel som kan tvätta både bilen och hamstern; och erbjudare och gratisjägare kan hyra i fria pennor, måttband, godis och kaffe - eller köpa arbetsutrustning vid biljettförsäljning.

PRESS HÄR FÖR ATT SE BILDER FRÅN BYGGA DIN MESSAGE.

Kjappis Guide

I första salen (Hall B) är de flesta byggare producenterna. Det vill säga: Här är fyrkantig på kvadratmeter kakel, paneler, garageportar, byggsten, isolering, fönster återförsäljare ... Ett bra ställe att sondera terrängen, plocka upp broschyrer - och kanske inte minst kolla priser? Med konkurrenten bara några meter bort finns det flera som är öppna för en liten prissänkning. Vi hörde mer än en bra skrivare förhandla till ett mycket reducerat pris!

I utomhus område mellan Hall B och Hall C är byggnadsställningar, kranbilar och annan utrustning för att användas utomhus, medan i Hall C innefattar de stora permanenta inredningslösningar - såsom köket, garderob system och badrumsprodukter.

I Hall D besökte vi IFI, informationsbyrån för färg och inredning och lade fram vårt nya informationsblad på förberedelser . Mousserande, priming, slipning och borstning. (... Du kan också ta en titt på deras hemsida www Ifi Com) - Kanske inte vad du drömmer mest om att läsa i sängen, men

D Hall finns också de stora byggvaruhus: Maxbo, Bygger'n, Fit ... I ledningens framsida Test Reis Du priser för en viss verktygslåda vid sju av Norges största bygghandlare.

Här kan du se testets vinnare och förlorare.

Fakta:

Bygg Reis Deg utställningen hålls på Norska Mässan i Lillestrøm från 27 september till 2 oktober.

timmar:

fredag: 10-20

lördag och söndag 10-18.

Pris:

Vuxna: 110 miljoner

barn / elever / pensionärer: 70 fruar

Familj: 2 vuxna / 3 barn: 210 kronor.

www. byggreisdeg. nej

Här hittar du en fullständig översikt över utställarna.

ADVERT

Mest populära