All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

McDonalds fångas med piratkopior

- McDonalds måste göra bra i Storbritannien, som har råd att förse med Arne Jacobsen möbler, trodde att detta DinSide när vi var i London förra .

Vi borde ha checkat in. De var Fake som i helvete.

Eftersom den civila kedjan har ett samarbetsavtal med flera miljarder dollar med Fritz Hansen, licensierad producent av Jacobsens möbler, har de valt att köpa oförskämda pirater.

Fritz Hansen har nu sagt upp avtalet.

Hur utsätter kopior

Oför

Arne Jacobsen Ägget - McDonalds i Storbritannien har piratkopior av detta i flera av sina restauranger. Foto: Fritz Hansen mer

- I en tid när den amerikanska regeringen, EU, WTO, och även Kina försöker säkra internationella upphovsrätt, vi kan inte fortsätta att samarbeta med ett företag som tar emot piratkopiering ", sa Fritz Hansens VD, Jacob Holm, i ett pressmeddelande.

Förenade kungariket är ett av de få industrialiserade länder som inte har lagstadgade piratkopieringsförbud, men det är för närvarande granskat.

Arne Jacobsen stolar

Fritz Hansen har ensamrätt att producera Arne Jacobsen ikoner, bland annat ägg, Svanen, sjuor och Mauren. McDonalds har köpt mer än 2 500 Arne Jacobsen stolar, av den sanna sorten, som en del av deras nya varumärkesstrategi.

Nu är det över. Fritz Hansen förlorar miljoner, men ser värdet av att hålla sig till principerna.

Enligt Holm har McDonalds i Storbritannien vägrade att ta bort piratkopieringen.

- Det är förvånande att McDonalds har valt att använda piratkopior, eftersom företaget självt har en stark position för att skydda varumärken och rättigheter, avslutar Holm.

Läs mer om piratmöbler:
  1. En stol, tre priser
  2. Lyx eller låg kostnad?
  3. Rudeness vet inga gränser
  4. Fake eller fakta?
  5. Hur avslöjar du kopiorna?
  6. Gillar två droppar vatten?

ADVERT

Mest populära