All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Maximal lyxhotell med färger

den som trodde att en trendig och lyxig interiör är densamma som en vit och minimalistisk inredning, med ordentligt fel. Designhotell runt om i världen staplar på med färska färger, målade och murade väggar och med stora mönster på golv, väggar och textilier.

Vi har inspirerats av hårda hotell i Hamburg, energiska pastellfärger i Grekland, underbara hotell på Gran Canaria, Bali och Frankfurt, och vackra salonger i Berlin. Med mer!

Dongeri Hotel

Vad får du om man passerar ett hotell med en jeansbutik?

Tja, ett urbana, ungt och kosmopolitiskt hotell, inrett i en lekfull stil med mycket krom, dongeriblått och amerikansk populärkultur.

Hotel 25hours Skräddarsydd av Levis, som ligger i mitten av Frankfurts kommersiella centrum, i anslutning till den tyska huvudkontoret för Levi Strauss och internt designad av Delphine Buhro och Michael Dreher. De 76 rummen har storlekarna M, L och XL, och alla är inredda i nyanser av indigo och blått. Varje våning har unika egenskaper från en av årtiondena mellan 1930 och 1980, med särskild tonvikt på rock & acute; en rulera era som är starkt förknippad med dongeribuks.

Med Bali Bond

Med en omedelbar strandanslutning i Seminyak, Bali, är ett extravagant hotell med bara fem gästrum. Inredning och exteriör är starkt kopplade till varandra tack vare stora glasväggar i fasaden, som visar de starka färgskivorna och 60s designikoner i interiören. Designen är designad av hotellägaren och designern Melanie Hall, i samarbete med Washington-baserade David Wahl. Här blandar ultramodernism, 60-talet och futurismen i en James Bond-inspirerad cocktail.

I botten av poolen finns också en mosaikbild av en ung och vacker Marilyn Monroe.

Fashionably möte

I en stadsdel med många restauranger, gallerier och butiker, befolkade av trendiga och kreativa människor, inredningsarkitekt Guiliana Salmaso från Silvestrin och Salmaso i London, skapade en modern mötesplats på bottenvåningen av hotellet Lux 11. < 999> Med en japansk gourmetrestaurang, trendiga kaféer, avant-garde boutique och spa lounge inredda i nyanser av ljusgrönt och mörkt trä är ljust rosa ingången fram som ett utropstecken. Cerise färg går tillbaka på fasaden, längs Rosa- Luxemburg-Straße i Berlin-Mitte.

Ett grovt välkommen!

I de gamla hamnkvarteren i Hamburg, som nu omvandlas till urbana stadsområden, öppnar dessa dagar 25hours Hotel HafenCity. Lobbyns interiör är inspirerad av hamngemenskapen och innehåller fraktlådor, träplankor och staplar orientaliska mattor, eftersom de lagras i ett lager. Upp och ner i hotellet ser olika golv ut olika, och det finns en traditionell sjöman pub, 170 stugor, en privat brygga och ett konferensrum inrett i en ombyggd fraktbehållare.Interiören är designad av Stephen Williams från Stephen Williams Associates, och Fabian Tank från Eventlabs.

Färgglada på vulkanen

Hotel Bohemia Suites & Spa har utsikt över Playa del Ingles, Gran Canarias paradisstrand och 67 rum och sviter. Mörka och varma skogar som mahogny och olivträd harmoniserar i inredningen med nyanser av gul, lila och terrakotta och knyter den med vulkanernas solskyddade natur. Designen gjordes av schweiziska Pia Schmid, en framgångsrik hotellarkitekt.

Funky foajé och kändis rum

Frankfurts nattklubb kung övervakade omvandlingen av den gamla Henninger Hof till en lokal mötesplats och modern tillflyktsort för designmedvetna hotellets gäster. Bakom den slående fasaden har interiördesignerna Delphine Buhro och Michael Dreher skapat ett populärt vattengat med flytande gränser mellan foajén, loungen och restaurangen och baren. De sju våningarna i hotellrummen har sina egna färgscheman som bestämmer färgen på mattor, textilier och tapeter. Alla rum är individuellt inredda och inspirerade av en lokal kändis.

Moderna lampor från Flos och möbler från Snowcrash blandas med utvalda vintageartiklar och tidlösa miljöer.

Pasteller och Positiv Energi

I designen Karim Rashid i mitten av det antika Aten har designstjärnan fått helt fri tyg för att skapa ett framåtblickande hotell. Hotellets ägare, Dakis Joannous, är en entusiastisk samlare av samtida konst som låter konsten, inklusive Tim Noble, Sue Webster och Jeff Koons, rotera på hotellet. Tillsammans med Rashids pastellfärgade lollipopfärger och organiska formade möbler blir resultatet elysealt.

Juicy rosa, äppelpaj, grön och lila ger energi med en touch av lat och lekfullhet.

Istället för regelbundet "Stör ej" på dörren, finns det elektroniska kommunikationslösningar där gästen kan skriva egna meddelanden eller välja från de färdiga som "Hej, jag är singel. Vänligen kom in!".

ADVERT

Mest populära