All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Färgfärg på husets vägg

Mattfärger gör att sakerna verkar avlägsna, djupare och mer naturliga. De speglar inte ljus och ger liten bländning. Matthusfärg är en nischprodukt som träffar en innovativ publik. De som vill skilja sig från mängden. De som inte vill associera med glänsande och glänsande föremål som lätt kan se ut som plast.

De vill ha en annan glans. En sken som inte verkar.

För de nya tänderna

Ett mörkt hus med matt glans verkar elegant och diskret. En matt fasad visas också tystare och mjukare.

& minus; Vi lanserar nu en super matt väggfärg för yttre trianglar. En akrylfärg helt utan glans, men ger en robust och hållbar yta i upp till 10 år. Vi tror att målgruppen kommer vara unga vuxna. Eller husägare som tycker om nya och som är angelägna om modern arkitektur. Vi har sett behovet av lång tid. Nu är den fullmålade färgen från Nordsjö tillgänglig i vårt försäljningsnätverk, säger marknadschef i Mette Dahl på AkzoNobel i Norge.

Färg för hårdare arkitektur

Tyrilin Matt Beis och Butinox Futura Soft Look.

Färgtillverkaren Scanox har matt alternativ på marknaden. De har en matt kappa och matt färg som går rakt in i den matta trenden.

- Med en matt behandling blir arkitekturen hårdare. Fasaden ser mjukare ut och får inga glansskillnader. Carvings och andra detaljer kommer ännu bättre, säger Birgitte Finckenhagen, marknadschef på Scanox.

Tyrilin Matt Beis finns i 15 moderna färger som tagits från bergsfärgpaletten. Boken är vattenbaserad och baserad på alkyd, förstärkt med akryl, och torkar snabbare än traditionella oljebinor.

Butinox Futura Soft Look har ingen glans reflektioner, och ytan kommer alltid att se ut ständig, matt och vacker. Färgen kan återanvändas, tidigare färgat, täckt eller målat trä, och på tryckimpregnerat, på grund av trä.

Elegant

Beckers finns också på marknaden med Fasademaling Helmatt. Detta är en vattenbaserad akrylfärg för orörd eller tidigare målade träslag utomhus, vilket ger ytan ett elegant och elegant utseende. Den kan också blandas med alla Beckers utomhusfärger.

Moderna mattmålningar och pärlor för fasad har bra repor och samma hållbarhet som normala behandlingar.

ADVERT

Mest populära