All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Mästare bostäder styling

Som en del av främjandet av bostadsprojektet Wessel Studio i Oslo bjöd bebodda Skapad USBL konkurrens i styling av studiolägenheter.

Tio stylistbyråer blev specifikt inbjudna att delta, vilket resulterade i tio lägenheter med helt annat styling.

Vinnarna namnges, och här kan du även ta en titt in i lägenheterna:

Obsession - Inredning Deal AS

Best enligt juryn - Creative Living AS

För de flesta människor

Publik gjorde röst sin favorit på synpunkterna och på internet där bilderna publicerades. Inredningskonsult och bostadsdesigner Hilde Josdal och inredningsarkitekt Therese Knutsen i Interior Deal AS avslutade segern här. De fick 39 procent av rösterna. Som jämförelse fick stilistbyrån, som kom andra, bara 13 procent av rösterna.

Hilde Josdal och Therese Knutsen fick flest röster från publiken i husstylingstävlingen. Foto: Garanti Fastigheter. Foto: Foto: Garanti Fastigheter Visa mer

- Vi försökte få något som en bred publik kunde känna igen och likna. Det handlar om smak och nöje. Vi stylade lägenheten för att träffa "mannen på gatan", vilket tycks göra det möjligt, säger Hilde Josdal.

Färgerna och objekt

Hon tror att bland annat de var neutrala färger och inbjudande föremål som gjorde Interior erbjudanden lägenhet var folkets favorit.

Fyra underbara hem

Stilen beskriver henne så enkelt, men ändå delikat och lite prydligt. Sammanfattning med rena linjer.

Camilla Moen Johnsen och Hanne Elise Bugge i Creative Living AS vann juryns pris i bostäder styling konkurrens. Foto: Garanti Fastigheter. Foto: Foto: Garanti Fastigheter Visa mer

- Lägenheten kännetecknas av stora, kalla ytor. Vi betonar därför att det blir mer varmt och mysigt, tillägger hon.

Brave färgval

Det tilldelades också en Professional Award, som gick till invändiga stylister Camilla Moen Johnsen och Hanne Elise Bugge i Creative Living AS. I juryns dom prövas de för att våga använda otraditionella, inbjudande färger som vädjar till längtan efter vårt. De har lyckats skapa en atmosfär som appellerar till olika åldersgrupper och båda könen utan att vara övertygande när det gäller stil.

Se världens dyraste lägenhet

Totalt har cirka 500 personer kommit fram till bostadsprojektets synpunkter. 374 röstade på webbplatsen och 187 lämnade sin röst om utsikten.

Bostadsprojektet Wessel Studio i Oslo riktar sig till unga vuxna i åldern 25-44 år. 37 av 58 lägenheter säljs på 1: a och 2: a våningen. Lägenheterna har från ett till tre rum, och de som var stilade i tävlingen var tre-rumslägenheter på 85 kvadratmeter.

NEWS:
  1. Poinsettia fattade eld
  2. för att uppdatera den gamla byrå
  3. En liten geometrisk mirakel
  4. - världens sexigaste hotellrum
  5. Kontrollera färgseende
  6. Du menar stolen Macan är en kopia

ADVERT

Mest populära