All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Maritime Dreams

Det är sällan fel att vakna till skriet och lukten av havet. Kabinen ligger på en ö, så här är stora möjligheter att bara detta ska hända.

Hav och hav är tornstenen i stugan, som har sjöfart, t.ex. kartor, drivvedar och båtar - sovrummen ingår. Närheten till havet har varit den stora inspirationskällan för färgerna, som är i klassiska versioner av blått, vitt och rött, med blå som huvudfärgen. Färgat och lackerat trä är glasyren på i-ett.

Överdriven neutral

Gästrummet var en ganska neutral affär.

Kabinens tre sovrum hade den mest nya, ljusa panelen och det neutrala uttrycket. De missade den sista biten innan familjen upplevde att allt föll på plats. Pojkarummet hade en blågrå väggfärg, annars var alla väggar och möbler obehandlade med många kvistar. Nu är de mer kopplade till resten av rummen, och främst har förändringarna skett genom färg och fläck - möblerna är desamma.

Gästrummet har en vit och grå bas, med röda och blåa detaljer.

Detaljer

Allt är färdigt och maritimt, med hemlagade detaljer, vilket ger ett robust, varmt och personligt uttryck. Den bruna benbädden i pojkrummet har en maskulin känsla och är en smal touch bland alla blåa färger. Våningssängarna i gästrummet har en ljusgrå färg, som är mycket känslig mot vit, röd och blå. Av rymdskäl droppade de sängklädnaden i sovrummet och målade en segel på väggen. Kreativa, enkla och effektiva!

Kreativ "sängspridning". Utrymmet tillät ingenting mellan sängen och väggen, så resultatet var att måla segel på väggen.

ADVERT

Mest populära