All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Gör din terrass bättre!

Företag Fasad Produkter AS specialiserat sig på just det att skapa en trevlig uteplats och sträcker nattliv säsong. Som den största norskägda leverantör av solskjerming- och terrass lösningar har företaget förstahandsinformation om trender och mode på området.

Fristående markiser

Fristående markiser kategori Ombra Mobile är nu på väg att bli en "träff" i rikare del av vår kundportfölj, berättar VD Frode Hjellset. Och priset är inte avskräckande för den här fantastiska produkten, från cirka 35 000 kr till de minsta modellerna. En fristående solskydd är en idealisk skugghamn i trädgården. Den produkt som tidigare reserverats för utomhusrestauranger är nu på väg att göra sin entré i villaområdet.

En av de största fördelarna med fristående solskydd är den mobila användbarheten och den praktiska hanteringen. Oavsett om det är i trädgården, på lekplatser eller i den trevliga trädgården restaurangen: de fristående behandlingssystem öppnar många olika möjligheter till ett effektivt skydd mot sol och regn, och kan kombineras med vindskydd och värmare. Vid användning av den testade Fasade Products AS knäledstekniken kan skuggområden på över 40 m2 skapas. systemet. Olika stödvarianter och fästsystem säkerställer säker stabilitet.

Läs också:

Har du upprättat en budget för året?

Med en budget är du bättre rustad att möta de ekonomiska utmaningar som året medför. Vi visar dig hur du gör det.

markiser och vindskydd

Genom att kombinera markiser med vindskydd skapar man ett "rum" på terrassen som tar bort regn och kalldrag. Fasadeprodukter AS har specialutvecklade lösningar som för de flesta scenarier. Zip Screen (som visas på bilden) styrs automatiskt med fjärrkontrollen och har en perforerad mikrostrukturduk. Leksakerna tar upp upp till 92% av solstrålningsvärmen samtidigt som man undviker kalla utkast. Eftersom tyget har mikrostruktur behåller du utsikten. Vi har ett stort utbud av boskap, och efterfrågan är extrem, säger VD Frode Hjellset. Han tillägger att kombinationen markis, vindskydd, värmestrålare och ljus åter ofta för systemet till företaget. Vi nordmän är hemälskande och villiga att investera i kvalitetstid ", avslutade han.

www. markiser skuggning. com

ADVERT

Mest populära