All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Tjäna pengar källare, göra en utleiedel

Standard klossettkverner är inte tillåtet att ta itu med avloppsvattnet från både toalett och tvätt / tvättmaskin. Men Sanicubic 1 och Sanicubic Pro produkter är godkända för att hantera allt avloppsvatten från ett helt hus. Dessa pumpstationer är därför lämpliga om du vill göra en hyrbil i källaren och beror på en pump som pumpar av avloppsvattnet för alla sanitära installationer i hyres lägenheten. Pumpen har 110 mm inlopp och topp och kapacitet på 95 liter per minut vid 11 meter vertikal lyft. Angivande pris är 16 000, - inkl moms för Sanicubic 1 så det här är ett bra alternativ utan att behöva gå till väldigt dyra och till och med större pumpstationer.

Sanicubic 1 i källaren

Sanicubic 1 är en liten och tät pumpstation som kan placeras direkt på befintliga golv utan att ta för mycket utrymme. Den kan stå i ett separat rum på andra sidan väggen i förhållande till wc, kök etc. eller inbyggd i en garderob. Pumpstationen har inbyggt larm och fjärrkontrollen finns som tillval. Sanicubic pumpstationer är kraftfulla och pålitliga lösningar, som även har enkel åtkomst till service från pumpstationen. En bra problemlösare som tar lite plats.

Sanicubic 1

Se också:

Torr källare med låg ström

Nästan alla som använder källaren för något annat än att hålla burken möter förr eller senare ett allvarligt problem: fukt, mögel och röta ... < 999> Dimensioner för Sanicubic 1, lågspännings pumpstation

Sanicubic finns även i en pro version med 2 1500W motorer och fjärrkontroll. Som standard kommer detta att köra varje motor varannan gång, men vid en chockbelastning, använd båda samtidigt för att ta bort.

Sanicubic Pro

Läs mer om Sanicubic produkter:

Se också:

Det är dags att flytta perenner

Har du en vårblommande perenn som inte passar in i gängan av gränsen? Det är nu du borde flytta den.

// www. Saniflo. Nej / Privat / Produktserie-Saniflo / Pumpstationer-Hybel-n% C3% A6ringslokale

Läs mer på vår hemsida www. Saniflo. com

ADVERT

Mest populära