All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Gör badrummet ordentligt och prydligt i en

Att hålla fukt ut ur väggen är viktigt för badrum. Ett tätt membranlager förhindrar att fukt kommer in i strukturen, med form och ruttning som ett resultat. Nu kan du ha ett membran och en fin yta i ett och samma lager. Våtromstapetet Eternowall är det första blöt tapet med membranet, varvid det skyddande membranet och ett dekorativt tapet är förenade i en och samma produkt.

Eternowall finns med sex olika dekorativa mönster i flera färger.

Wet Godkänd

Eternowall är godkänd av SINTEF och Nationella rådet för våtutrymmen, och märkta med CE-märkningen. Det innebär att produkten har genomgått flera grundliga prov enligt gemensamma europeiska standarder. Bland annat de tester dokumenteras tätskikt, ångdensitet och täthet av lederna och att tapeten kan motstå temperaturvariationer och rörelser i substratet.

Enkel montering

Väggarna i badrummet är inte bara trevliga men också täta och godkända! Monteringen är enkel och godkännandet är inte beroende av fackmannen. Det betyder att husägare även kan skapa bakgrunden, vilket gör det dyra renoveringen av badrummet billigare utan att ge säkerhet. Även för yrkesverksamma innebär Eternowall en besparing, kan han ansöka ytan och membranet i ett enda lager, och därmed antalet ytterligare VVS samtidigt.

Eternowall kan även kakelas om så önskas och används då endast som ett membran. Detta kan göras omedelbart vid montering eller vid ett senare tillfälle.

ADVERT

Mest populära