All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Gör badrummet eller toalett tillgänglig för alla med Sanimatic

Sanimatic produkter är stilfulla och eleganta handfat och toalett lyftare som kan installeras i de flesta badrum. Integrerad i vägg genom nybyggnad / ombyggnad eller monterad yttervägg i befintligt badrum. Täckplattan front som rör sig tillsammans med sink / toalett och överlappande platt bakom så att, har ett snyggt lösning i vilken mekaniken och länkar förblir dolda.

Sanimatic WC, höj sänkt toalett med fjärrkontroll

Detta gör också de verktyg som är mycket lättare att hålla ren än traditionella lösningar där lyften är monterad på utsidan. För toalettlyftar armstöd monterade som ett alternativ, om du vill ha en eller 2. Sanimatic produkter kan lätt kombineras med klossettkverner och pumpar från SFA så att utrustningen även kan installeras i rum där det för närvarande ingen sanitet.

I serien finns det även egna duschdörrar som levereras i sektioner så att du enkelt kan öppna endast den del du behöver.

Läs också:

Nytt ljud i retro design

Dagens ljudprodukter erbjuder ny teknik i retro design.

duschdörrar i sektioner

SFA har också sina egna dusch plattor med inbyggda pumpar, oavsett om installerad i duschplattan eller den sida av plattan f. Ex gömd i en underdel.

Duschplatta med inbyggd avloppspump för funktionshindrade personer.

Läs mer på vår hemsida www. Saniflo. com

ADVERT

Mest populära