All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Grand förändring

Det finns inget att fel i vyn - skärgård ligger där som en vacker bild, strax utanför hytten. Familjens högsta önskan var en ljus och praktisk stuga, med sommarinteriör och ditto färger.

Alla tak, väggar och golv runt bauten hade varit starkt gulgade över åren. Förutom att mörkgula ytor med många kvistar ger ett turbulent intryck, stjäl de också mycket av ljuset. När de mörka ramarna försvann inomhus bidrog de nymålade ljusa ytorna till en tydligare bild av både vyer och natur.

Vägen till färgerna

Vardagsrummet ändrats helt och nu framstår som ljust och delikat. Golvet och bordet är varma berör bland de coola färgerna, och lägger också vikt på rummet.

Om du gillar naturen kring stugan har du bra hjälp och en bra utgångspunkt. Här är världen strax utanför fönstren som har varit den stora inspirationskällan, med himmel, hav och swabergy. Alla tak är vita, medan blåa färger i olika nyanser dominerar väggar, möbler och textilier. Endast några möbler och andra föremål har kommit - det gamla är bevarat eller renoverat.

Väggfärgen är snäll mot den blå soffan, som förresten blev hälsosammare när de gula ramarna var borta. Vitlackerade fönster reflekterar också mer ljus än obehandlat.

Massor av fönster trots

Varken havets reflektioner bara en kort bit bort, eller fönster på tre sidor av rummet gjort någon märkbar skillnad. De tunggulade ytorna överträffade det övergripande intrycket och upplevelsen. Fönstren var också obehandlade och arbetade nästan som ljusstakar. Vitt tak och blå väggar inte bara ljusare tillvaro, utan också gör det så att alla möbler, som är densamma, har varit mer framträdande färger.

Utsikten över skärgården är inget att säga, och de nymålade ljusa lägenheterna gör utsikten och naturen ännu tydligare.

Bon appétit

Matsalen var en mörk och lite inbjudande krok.

Matsalen är stor och nästan oigenkännlig i sina nya färger - möblerna ingår. Kroken barkar i ljus efter att skåpen har tagits bort, och de gulnade ytorna och möblerna byts ut av vackra målade ytor. Som en mycket positiv följd är måltiderna uppenbarligen ...

Förändringen är bra! Nu inbjuder denna matplats dig till långa, goda måltider. Alla möbler har behållits och har tagits över - med mycket lyckliga resultat.

Toppen mellan kök och matplats avlägsnades. De ersattes delvis av ett fint glasskåp som rymmer glas och porslin.

Bänken målades och fick en bekväm madrass och kuddar i olika färger.

Den gamla muren har varit i fred och är en grov och charmig kontrast till de känsliga blåfärgerna.

Från sov till vatten

Duschridån har samma text som under bänken.Handfatet kan också användas som sittbänk.

Det minsta sovrummet har förvandlats till badrum - en eftertänksam önskan från familjens döttrar, som hade fått tillräckligt med skopor och strålar placerade runt. Väggarna är målade gröngrön och lämnar textilierna för att hämta hela blå tråden i stugan.

Kabinens minsta sovrum har blivit ett tilltalande badrum, med en lång bänk som ger gott om förvaringsutrymme - väl dolt bakom gardinen. Textilierna har samma färger i olika mönster, väl anpassade till de gröngröna väggarna.

Toalettrummet har sin coola blå färg från himlen, och handen på gyllene trä gör rummet mysigt och mysigt.

Hallen var lika mörk som de andra rummen, och är nu ljus och inbjudande. Väggfärgen är densamma som i vardagsrummet, men ljuset och reflexerna från havet gör att det känns annorlunda här.

En trevlig upplevelse

Färskt, vitmålat tak och varma beige väggar utgör ett mysigt sovrum. De tre bunkrarna är bekvämt placerade i förhållande till varandra och skapar luft.

Sovrummet var mörkt och opraktiskt inrett, vilket gjorde att det verkade mindre än det är. En dubbelsäng som låg under övre däck bestod av två sängar, som nu placeras bredvid varje vägg och gör rummet mycket luftigt och bättre tillgängligt.

Den gamla ugnsbåsen fick en riktig hiss med färg och nya knutar. Tak och väggar erbjuder känsliga ytor, med lugna färger för sommarnätter och bra sömn rapporteras.

Kabinen har verkligen förändrats honom, och från en något mörk atmosfär verkar det nu som önskat; ljus och sommar och lite maritima - alla hjärtan ser fram emot!

Det är inte lätt att se att allt på bilden var ursprungligen mörkgult. Quilten var helt omformad med lite skinnfärg och nya knutar.

Öppna vitlackerade hyllor gör en snygg effekt på sovrummet.

ADVERT

Mest populära