All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Hushållsmöbler i plast

Om du har köpt nya trädgårdsmöbler av plast, ska du omedelbart applicera dem på vax för plastmöbler och sköta dem. Då blir de nya mycket längre.

Alternativt kan du sätta in dem med bensinolja årligen. Vaselinolja används för att skydda plastmöbler, träimpregnering, smörjning av hushållsmaskiner och utrustning.

Liberon Furniture Cleaner passar utmärkt för tvätt av trädgårdsmöbler, och det finns rengöringsmedel som är speciellt konstruerade för rengöring av plastmöbler, plastbåtar och plastlister. Medlet appliceras på ytan, som sedan bearbetas med svamp, fyllmedel, borste eller fin stålull.

Moderna trädgårdsmöbler i plast eller konstgjord sten behöver inte underhåll, men bryr sig inte om en noggrann tvätt ibland! På dessa kan du använda kunstrotting städare som löser upp fett och smuts.

Då kan du avsluta med ett enda skottskydd. Detta ger en vatten, smuts och fettavvisande yta och håller möblerna rena och rena under lång tid.

Ifi. nej rekommenderar dessa produkter för underhåll av trädgårdsmöbler:

Nitor Plastmøbelrens - www. Alfort. Se

Läs också:

Staket som du kan bygga dig själv

Det finns nästan lika många typer av staket som det finns hus, men byggprincipen är ofta densamma. Vår konstruktionsexpert Anders Utsten visar här ...

WOCA kunstrottingrens, WOCA kunstrotting protector - www. IBG. nej

Liberon möbelrenare, Liberon vax för plastmöbler - www. alanor. nej

Källa: Ifi. com

ADVERT

Mest populära