All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Underhålla grund för minst 25 år

Gräset växer, blommorna groddar och häcken sträcker sig grenar till solen. Tyvärr gäller det också för grundmur som behöver dåligt underhåll, men du har inte haft tid eller råd att göra något åt ​​det. Innan nu.

Om husets vägg är skadad kan du få stora problem. Frostsprickbildning och svampbildning kan orsaka fuktskador och därför bör du agera snabbt om sprickbildning och hål har inträffat.

Det har vanligtvis varit svårt och svårt att göra ett ordentligt jobb med stiftelsen. Dessutom måste du skriva upp en hel del utrustning på din inköpslista: Mixer Cement, murbruk, spackel, målning, skottkärra - bara för att nämna några. Och om du inte är en handyman, behöver du hjälp av professionella. Allt detta blir snabbt tidskrävande och dyrt, så när du låter det ganska vänta till nästa år ...

För som de flesta av oss, är du förmodligen inte glada att tillbringa våren och sommaren med ryggen mot solen för att borsta, färg och patch - åtminstone inte när du vet att du måste gå tillbaka om ett år. Tänk om du kan tillbringa din semester och fritid tillsammans med din familj?

Du kan öka värdet på ditt hem

Du kan! Med stenplattorna i STENI Terra kan du njuta av den varma årstiden med familjen i 25 år framöver - garanterad. Med en ny och vacker fasad kan du också öka värdet på ditt hus.

Allt du behöver bestämma är den färg du vill ha på din nya foundation. Du kan få STENI Terra i tre färger - vitt, grått och svart.

Läs också:

"Vi har lånat en pro sprut"

Det sägs att rätt utrustning är halva jobbet. I det här fallet är det förmodligen ännu mer.

"Med en stor ny fasad, kan du även öka värdet på ditt hus"

Steni Terra fast som luftad beklädnad. Det skyddar bakväggen och håller den torr, frostbrytande och gjutning minskar och isoleringsförmågan förbättras. Monteringen själv är enkel och du kan själv göra det: Sätt fast pråmarna på basväggen, häft på spelarket och skruva fast skivan. Och det är det.

För att se hur lätt processen är, se den här videon som visar allt på mindre än en minut.

Läs också:

Åtgärder mot fukt i källaren

Fukt i källaren måste bekämpas för att undvika både byggnaden och hälsa. Avlopp är ett vanligt sätt att lösa problemet, men det finns andra åtgärder ...

Du sparar tid och pengar

Efter att plattorna är installerade kan du koppla av och glömma underhållet. Allt du behöver göra är att använda högtryckstvättaren en gång i taget.

En liten investering kan nu spara stora summor i framtiden. Om du monterar STENI Terra källarpaneler kan du njuta av sommaren - och ha ett gott samvete på vintern - under många år framöver. Faktum är att fram till 2041.God sommar! Eller hellre: Goda somrar!

ADVERT

Mest populära