All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Underhållsfri trädgårdsmöbler

->

- Folk vill ha underhållsfria möbler, säger inredningsarkitekt Tove Meldgaard och medger att hon tänker på samma sätt själv.

Hon bor som hon undervisar, och har valt kvalitetsmöbler från Royal Botania på terrassen hemma. Ninix-serien är tillverkad av rostfritt stål, svart glas och svart nät i PVC, och de är nästan underhållsfria.

- Med kvalitetsmöbler som har bra sittplatser och sovkomfort även utan kuddar, du kan resa i kabinen utan att göra något åt ​​det kommer att regna och du glömmer att ta dina möbler, säger hon.

- Köper du god trädgårdsmöbler, låt dem sticka ut under presenning hela vintern. Detta gör dem perfekta för terrasslägenheter och andra bostäder där det inte finns plats för trädgårdsskötsel på vintern. Allt du behöver göra när våren kommer är att tvätta dem med tvålvatten, säger Meldgaard.

Tänk kreativt

Förutom att tänka underhåll och kvalitet, kan det vara bra att komma ihåg att utemöbler kommer att stå för resten av det hela.

- Köp trädgårdsmöbler som står i huset. Ta hänsyn till stil och arkitektur när du väljer möbler som kommer att sticka ut, rekommenderar Meldgaard.

Även om hon har valt möbler som går in i inredningen har hon inomhus.

- Möblerna är underhållsfria, snygga och kan även användas inomhus. Även jag har ett par stolar som står i köket, och bordet kan lika lätt användas som ett matbord inuti, säger hon.

Meldgaard slår en stroke för långsamt men bra, snarare än snabbt och dåligt.

- Jag är övertygad om att om du köper trädgårdsmöbler med komfort och kvalitet, kommer du att använda dem oftare och få dem längre. Kvalitet kostar mer, men kom ihåg att du inte behöver köpa allt på en gång. Om du väljer möbler med kvalitet och komfort, kan du köpa lite varje år, säger hon.

Mer Tove Meldgaard, tel: 22:14 81 82

kunglig Botania

Dedon

Rock, tel: 69 15:30 50

Riviera, tel: 69 92 22:40 < 999>

ADVERT

Mest populära