All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Magnifika balkonger

Tecken på våren

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Spring är här - åtminstone i de flesta delar av landet. Fåglarna kvävning, gräset stiger från marken, snön är förhoppningsvis borta!!! Där bor du och vinterblommorna börjar blekna.

Alla dessa är faktorer som gör att vi vill UT. Ut i vår trädgård. Problemet är bara att många av oss inte har en trädgård. Men med trädgården är det naturligtvis ett trädgårdsjobb, och om du inte gillar det, kanske är det lika bra.

SE DEN VACKRA BALKIEN HÄR.

Foto: Katrine Hvitved-Jacobsen. Visa mer

Enkel men dyr lösning

Fortfarande vill de flesta ha en liten, användbar balkong (eller kanske en stor). Men det är självklart inte alltid så lätt. För en liten låda på utsidan av ditt hus kostar det mer än skjorta.

Tidigare undersökningar DinSide har visat att priset ökar vanligtvis med flera hundra tusen NOK när man jämnar helt identiska lägenheter, med och utan balkong.

Din uteplats

Vad har du där du bor? (Stängt)

Balkong, terrass eller terrass. Eq. (55%) 169

Garden (38%) 118

Ingenting (5%) 15

Takterrass (2%) 7

Avstvemningen styrs inte och reflekterar endast läsarens egna yttranden.

26 miljoner kronor

Lyckligtvis är inte alla balkonglägenheter lika dyra som de dyraste du hittar i månaden i månaden i april. Det kostar totalt 26 miljoner kronor - men du får också en bra varierad vy!

I bildespesialen visar vi därför ett antal av de extremt attraktiva balkonger men även en del i en prisklass där många kanske använder

KLICKA HÄR för att se bilder av de bästa balkonger.

Bra vårröst!

ADVERT

Mest populära