All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Magnetväggar

I tonåring inre korridorer, det finns överhängande fara för bilder, affischer och andra små föremål hängs upp innan de tas ner efter ett tag. De är inte särskilt dekorativa, naglarna från naglarna och stiften och rester av limet från lim och stavmärken som avslöjas. Det är inte heller möjligt att näsa lemmarna nästan.

Men om du skapar en magnetisk yta på väggen, kan det hängas upp på magneterna och du undviker sådana överraskningar.

Magnetic Paint and Wallpaper

Det finns magnetfärg applicerad på väggar, som kan målas över med vanliga inredningar eller tapeter. På så sätt kan du skapa en magnetisk anslagstavla från väggen eller ett område och spara ytan för dåliga märken när sommarens minnen hängs upp. Flera färgtillverkare har dessa produkter inom sitt sortiment - läs, som alltid, bruksanvisningen noga innan du börjar.

Magnetband har samma effekt som färgen, och är ett vanligt, färdigt glasfiberband med magnetiska egenskaper. Det kan också tapeteras eller övermålas i önskad färg, så färgschemat är nära gränslöst.

TAP FÖR TAP Under inredningen är en annan tapet med magneter dold från Borge / finndintapet. nr. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk) "> FÖRLUSTER FÖRLUST Under dekor döljer en annan förlust, magnetiska effekten från Borg / finndintapet nr (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi. en)

helhet i rummet

Varken färg eller tapeter visas när ytan är klar och hela rummet kan målas i en enda färg eller tapets med en förlust. Ergo finns det ingen hänsyn till att när det gäller det estetiska bit är och det är lätt att skapa sin egen twist och personliga uttryck

BOLD och magnetiska minnen av sommarens konserter sitta bra med magneter Här är magnetisk färg applicerades tavlan färg, som kan dras på (Foto:... Mari Andersen Rosenberg / ifi. nej) "> TURN OCH MAGNETIC Minnen från sommarens konserter är bra med magneter. Här appliceras magnetfärgen på färgfärg, som kan dras. (Foto: Mari Andersen Rosenberg / Ifi. Nej)

ADVERT

Mest populära