All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Frodig förnyelse

Hon ville ha en personlig touch, så istället för att köpa en full inredning, hjälpte henne en snickare. Lösningen var att bygga en sittbänk, ett flikbord och blomlådor, köpa stolar och sy upp kuddar. Dessutom sattes en levindu upp, vilket ger en ljummet krok. Resultatet är en otroligt trevlig uteplats!

Färgerna harmoniserar

Innan: Neutral husfärg och oljerade golv var en bra utgångspunkt.

Det var liten hänsyn att ta hänsyn till färgval, med relativt neutral husfasad och oljerade golv, så det var nästan gratis. Det är främst de kuddar som står för de ljusa färgerna, så om du vill att andra färger eller en mer dämpad uttryck, är det enkelt att göra något åt ​​det. Många terrasser är välkomna att använda under vintermånaderna, så kanske det finns en tanke att byta färger med årstiderna.

Bänken är målad vit, blomlåda mörkbruna och klaffbordet rosa. Textilierna är i olika rosor, och kombinationen av ljus och mörk design ger en bra effekt. Färgerna är vackra mot träet i bruna och ljusa färger.

Malt och oljat trä, textilier och korgimitation - det är en bra sammansättning av stilar och texturer. Kuddarna hjälper mjuka stilen och passar in med det lättare golvet och de mörka blommorna.

Impregnera textilierna

De använda textilierna är i princip avsedda för inomhusbruk, men med en hel del textilimpregnering tolererar de friluftslivet bra. Om de inte blir vattentäta, kommer de att vara resistenta mot vatten, smuts och olja och lättare att torka av.

Blomlåda är gjorda enligt samma princip som sittbänken och målade i mörkbrun.

ADVERT

Mest populära