All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Lömsk tips till förlust jobbet

Hur anpassar jag tapetet i hörnen?

Båda de inre hörnen och yttre hörn, skär tapeten så att den går runt hörnet med några cm. Ställ in nästa bakgrundslängd så att den är korrekt i hörnet eller kanten. I yttre hörnen, kan det vara fördelaktigt att smeta lim både på väggen och på baksidan av tapeten, och sedan låta det dra lite. Där vinyltapeter överlappning i hörnen, är det fördelaktigt att använda våt lim för förlusten kommer att hålla på rätt sätt.

Vad gör jag runt dörrar och fönster?

runt dörrar och fönster inrättat förlust längd så att det går lite över dörren eller fönsterkarmen. Klipp tapetet så att det är några inches kvar. I hörnen skär du en diagonal skär med sax. Använd tapetborsten och tryck tapetet ordentligt mot väggen och vänd sedan mot dörren eller fönstret. Överdriven tapet skärs med en snedställd tapetkniv eller stålstol.

Stäng av säkringssäkringen när du sätter på papper under kontakten. Ta bort plastkåpan och tapeten som vanligt. Gör ett kors över öppningen och skär längs kanten med en skarp kniv eller ett rakblad.

Ställ in matchningar i hål som ska användas som en skruv snabbt efter tapeten. Låt matcherna sticka ut några millimeter och låt dem sitta i både grundarbetet och bakgrundsbilderna. När du avslutar tapetet hittar du hålen igen med hjälp av matchmarkörerna i tapeten.

Låt tapetet torka över natten. Känn alla längder med fingertopparna eller använda ett starkt ljus som håller upp väggen för att upptäcka eventuella bubblor eller områden där limmet inte är låst. Ta skärarna runt eluttag och ljusbrytare (efter att du först tagit ur säkringarna). Bakgrunden kan ta flera dagar att dra åt om ytan och / eller tapetet har täta ytor. Om blåsorna inte avlägsnas kan de avlägsnas genom att fastna lite lim och klämma på plats. Ett tvärsnitt används, blåsan är extra stor och mönstret är inte randigt.

Orsaken till att du spitar tapeter är ofta substratet och / eller limet. Om substratet suger limet ojämnt kan tapetet vara ojämnt och orsaka att det glider. Om det finns för lite lim den längsta körfältet, finns det stor risk för förlust av tapeter.

Stiftelsen måste grundas. Använd en matt färg av ungefär samma färg som tapeten. Då verkar sprickorna minst. Det finns också färgstifter som kamuflerar lederna. Ett extra verktyg för fina fogar är en gemensam rulle. Den finns i färghandeln.

© Ifi 2002

ADVERT

Mest populära