All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Missfoster slag stuga kök

När den gamla familj stuga omvandlades slutade i köket i en av de tidigare sovrum. Takhöjden är lägre än dagens standard, så de prefabricerade köksskåpen blev för stora. Därför är skåp, lådor och hyllor gjorda för en lokal snickare.

Stämningen är varm och trevlig, något stilen på skåp fronter, hyllor med gammaldags domkrafter, smidesjärn handtag och gamla, ärvda grytor och pannor tillsammans säkerställer.

PUSSET BRANNMUR: Väggen är överallt. Den rustika ytan har en varm grå, som smälter väl med resten av köket. "> slipas FIREWALL väggen är omålad. Rustik yta har en varm grå, som smälter väl med resten av köket.

färgerna hänger ihop

inredningen har en ren grå färg, som ser bra ut med de gyllene färgerna på arbetsbänken och gardinen, och väggpanel off-white nyans. rustika brandvägg lämnades som det var, och med sin varma ton en tuff del i .. rummet spisen och kylskåp är svart, med en hänvisning till köket främre smidesjärn hanterar gardinen mönstret sammanfattar bänkskivan, hyllor och skåp fronter, med vägar i grå och bruna toner

NICE:. grå färg och gyllene nyanser i kombination med antika föremål skapar en . god stämning Låga tak gjorda inredning var specialbyggda "> NICE. grå färg och gyllene nyanser i kombination med antika föremål skapar en god stämning. Lågtak gjorde inredningen anpassad byggd.

ADVERT

Mest populära