All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Varma färger tio kvadrat

->

familj med fyra barn behövde en större badrum och bestämde sig för att använda en av husets sovrum på första våningen för att förverkliga drömmen om ett nytt badrum med plats för massagebadkar och stor duschkabin.

Den yngsta sonen i familjen var tvungen att flytta ur sitt barnrum och in på vinden. Han var inte glad över det då, men idag har han god komfort, som de andra i familjen.

Rummet var i grunden inte idealiskt för att passa in i badrummen på grund av många och stora fönster med tillgång till grannar på flera kanter.

Problemet med insikt valde familjen att lösa det enklaste sättet att använda ljusgardiner, vilket ger den nödvändiga skärmen utan att förhindra att dagsljus kommer in i rummet.

Lätta byggt för hand

Dressing Kammaren är 10 kvadratmeter innehåller ett bad med massagestrålar, duschkabin, toalett med skräddarsys "bibliotek hylla," bänk som döljer tvättkorg, öppen handduk hylla och skräddarsydd underdel och väggskåp för toalettartiklar.

Alla skåplösningar är byggda för hand av snickare Erik Aarsbog, som också är ansvarig för designen.

Kombinationen av massivt träarbete i badrummet med sandfärgade marmorplattor ger badrummet särskiljningsförmåga och värme.

Familjen ville ha det mest praktiska och personliga badrummet. I samarbete med Aarsbog har de kommit fram till lösningar som de är mycket nöjda med. Badrummet har visat sig vara utmärkt i bruk och har den nödvändiga känslan av välbefinnande.

marmor

Den öppna handduken skåp och fåfänga skåp är gjord av ljus bildar alla byggskiva från Wedi som sedan kaklade med marmor kakel.

- Materialet är lätt att arbeta med och lämpar sig för plattning.

Erik Aarsbog har säkerställt allt brickan i badrummet, som görs med stabila händer och ögon för raffinerad detalj och genomtänkt riktning.

Marmorplattor täcker inte hela väggen men slutar om mitten. Resten av väggarna är täckta med en målade panel. I taket finns också en panel.

Kombinationen av oljat trä på skåpsdörrar, dekorativa fält i badet, i hyllor och sandfärgade marmorplattor på golv och väggar och se till att badrummet upplevs som varma och exotiska, som om man skulle finna sig långt utanför Norges gränser.

Konsumentinformation:

Marmorplattor från Spesial-Bygg Oslo AS, tel. 22 07 07 30

Badkar från Ultra-Jet, www. ultra-jet. com

Blandarbatterier från Damixa,

www. Damixa. com

Toalett från Sphinx, producerad i Nederländerna för ifø, www. IFO. sant. nej

Wedi våtplattor, www. bos kakel. nej

Träd från Svenneby Sag och Planlegging, tel. 91 70 56 74

Snickare och kaklat Erik Aarsbog, tel. 66 91 64 08

VVS, Rolf Eide Jensen Sanitär, tel.90 61 56 26

Elektriska arbeten, Elektrogutta AS, tel. 40 00 23 05

ADVERT

Mest populära