All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lycklig färgförändring

Livet i stugan är vanligtvis förknippat med mat, avkoppling och långa måltider. Självklart i tysta, mysiga omgivningar. Denna matsal var exponerad på 80-talet för att spränga för att ljusa upp väggarna. Resultatet var inte så lyckligt, något som bilderna kan bevittna - med kalla, skärmade och "bullriga" tak och väggar.

Nu är stativet helt annorlunda, och rummet är varmt och inbjudande, något som inkluderar den varma väggfärgen, golvet och de målade möblerna. Färgpaletten hålls i höstfärger; taken i en varm vit färg, väggarna i en bränd röd färg och fönsterramar, stolar och trappor i lugnt grönt.

Nyskapad

Som ny - med två färgfärger.

Väggarna applicerades först färg och såg oljemålningar. Lasern skapar struktur och skuggseffekt, vilket i sin tur ger liv till väggytorna. Det finns ingen överdrift att säga att stolarna har haft ett nytt liv - kort och bra med hjälp av färg och nya kuddar. Nu har de karaktär och är viktiga bidragsgivare till den goda atmosfären som råder.

Det gula våningen är historia. Golvbrädorna slipades och tvättades med en vitpigmenterad golvtvål, vilket ger dem ett friskt, naturligt utseende. Hallen är som köket och matsalen, målade och laseriseras, och att en liten vägg som delade rummet från vardagsrummet togs bort, gjorde mycket ljus och luft och hela upplevelsen.

En liten vägg mellan vardagsrum och hall har tagits bort, vilket ger mycket luft och ljus. Färgerna i korridoren går i samma nyanser som matsalen och köket - ett lyckligt val för att förbättra den övergripande känslan.

Noggrant planerad

Förfallit till datum - mörk och opraktisk, med skärmad väggpanel.

Det gamla köket var övermodigt för att ersätta, och ju smalare utrymmet desto bättre skulle det planeras. Här pryds inredningen av mått, så utrymmet utnyttjas fullt ut. Kakelarna mellan det övre och undre skåpet har färgtoner från vackra jordfärger som finns i både skåp, golv och väggar och binder inuti varandra.

Väggarna är nya, nu med varm färg och fönstren har grön inramning - färger som finns kvar i de andra rummen. Kökets inredning har ändrats till en modern, ljusare version.

ADVERT

Mest populära