All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Lägre strömförbrukning och högre komfort med värmereglering

Ett centralt beläget display med modern design möjliggör trådlös åtkomst till värmehantering i hela bostaden och ger komfort och lyx samtidigt minska strömförbrukningen.

Olika tider på dagen har olika värmebehov. Till exempel är det trevligt att vakna upp till en varm badrumsgolvet medan värme i golvet under dagen när ingen är hemma är ett slöseri med energi. Golvvärme i barnens rum på eftermiddagen när barnen leker är bekvämt för barn, medan ett svalt rum på kvällen och på natten när barnen sover ger den bästa inomhusklimat.

Den känsliga Devilink ™ -skärmen är den centrala styrenheten med enkel och användarvänlig temperaturinställning för alla rum i hemmet. Systemet kommunicerar på norska och det enkla användargränssnittet gör att det kan serveras av alla.

Tidshantering säkerställer korrekta temperaturer

De flesta familjer har ett dagligt mönster av morgonrutiner, skol, arbete, sport och familjetid. Med tidshanteringsfunktionen gör Devilink ™ det enkelt att ställa in temperaturen i förhållande till familjens dagliga rutiner. Med en enkel touch sparar det både tid och kraft, eftersom systemet säkerställer rätt temperatur hela tiden i alla rum i hemmet.

De flesta vet hur man återvänder till ett kallt hem efter en semester eller helg. Med en enkel justering av tidsfunktionen är detta nu historien. Devilink ™ förbereder ett varmt och bekvämt välkomnande för hela familjen. När familjen packar resväskan för att gå på semester, behöver inte längre slösa kraften för att hålla hemmet varmt för att återvända.

Enkel installation

Devilink ™ kommunicerar trådlöst med golvtermostater och rumsgivare i rummen. Trådlös teknik gör installationen lätt och prisvärd, eftersom du inte behöver dra många meter kabel över hela huset med kostnader och nackdelar med detta.

Devilink ™ levereras och installeras av alla ledande elinstallatörer. Läs mer om värmemanagement här.

Det är fortfarande möjligt att ansöka Enova om bidrag för inköp och installation av Devilink ™ -systemet. : Läs mer här

ADVERT

Mest populära