All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Atmosfär för låga skuldror i köket

Köket är husets finaste plats att bosätta sig - med tidningen och en kopp kaffe, läxor och spela, med gäster eller vardagliga samtal. Som ram runt den sociala och dem för din skull, vi vill ha en avkopplande stämning och sänkta axlar medan rummet är inbjudande och elegant.

Många möjligheter

Lun och kreativ engelsk landstil. Väggstavligt tapeterad med tallrikar. Från INTAG / Sanderson - Emma Brigdewater.

Vilka material vi väljer på de stora lägenheterna - väggar och golv är viktiga för atmosfären i rummet. Med ett öppet kök eller kök i vardagsrummet är det viktigt att tänka på hela materialvalet. Tapeten är ett bra material för att skapa en koppling mellan rummen. Du kan tapetera alla väggar i samma design eller skapa variation genom att blanda mönstret och samma färg i samma färg nyanser. Bakgrundsbilden öppnar många möjligheter.

Företag som säljer förlust har ofta några av de mest använda samlingar i butiken, men du kommer att ha "något som inte alla har," ta din tid och titta på exempel böcker tills du hittar just din förlust. Flera tillverkare gör sina egna köksband, med matmotiv. Men köket blir snabbt fullt nog när vi använder det. Ofta är det bättre att låta verklighetens matmotiv dominera och välja en lugnare bakgrund för inredningen.

Resistent mot stänk och spill

vår och ljus atmosfär med blomstermotiv på en ljus bakgrund. Atlanten / Astex tapeter

I köket utsätts väggarna för mycket olika spänningar i de olika zonerna. Muren vid matsalen vi kan behandla nästan som i vardagsrummet. Mest utsatta är väggen över bänken, matlagningsområdet och nära den inbyggda ugnen.

Det finns otaliga tapet med god tvättbarhet, leta efter symboler med tre vågor som gör att tapeten är tvättbar. Tapetet kan också förseglas med en mattlack för att stå emot vattenspray. En läcker tapet kan vara glasyren över köksdisken. Monterad bakom en glasplatta är du skyddad oberoende av tapetstypen.

ADVERT

Mest populära