All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Härlig nattliv med trädgårds lounge

Våren är perfekt för projekt. Vi vill alla ha förändring. Något nytt och gott.

Precis utanför husets fyra väggar kan du skapa ett extra vardagsrum som du kan anpassa precis som du vill. Kommer det att finnas ett extra vardagsrum som matchar stilen inuti? Är det en frodig vinterträdgård full av gröna växter, glödlampor och snygga utemöbler? Drömmer du om en samlingspunkt där vänner och familj kan njuta av sig oavsett väder och säsong?

Du kan få din drömträdgård under $ 50.

Tidig vår

Våren kommer långsamt och de flesta av oss kommer att njuta så mycket dagsljus vi kan bara efter en lång dag inomhus på jobbet. Oturligt nog för en stund tills temperaturen idealisk för kaffe och tidningar på terrassen på morgonen eller tidig sommarkvällar med vin, filtar, ljus och flickvänner.

Foto: Grön Focus

Den norska sommaren kan ofta vara kort, men med ett solarium kan både få en tidigare vårfølelse och hålla sommarkänsla i många år framöver.

På gräsplanens webbplats, kan du läsa allt om olika möjligheter och hitta den perfekta lösningen för dig.

Mer utrymme

Ett extra rum är välkommet till hela familjen. En oas för vuxna när barnen har besök från vänner, samlingspunkt för ungdomar på helger eller ett tyst rum där du kan njuta av ljusa, luftig känsla oavsett väder och årstid.

Nu kan du planera och tweak hur ditt extrarum kommer att se ut. Var ska det stå? Hur stor ska det vara? Vad ska du använda? Vill du ha morgonsol eller kvällssol?

Foto: Grön Focus

Det finns många saker du måste tänka på innan du börjar bygga: sol och ljus, plats När det gäller tomt, hus och trädgård. Du kan också bygga en fristående trädgård. Möjligheterna är många.

Nu kan du faktiskt bygga upp till 50 kvadratmeter utan att söka tillstånd. Du kan läsa mer om byggregler på dibk. nr.

Med trädgård levande guide till Green Fokus kan bland annat välja fönster och färger enkelt och få en klar bild av hur ditt vardagsrum trädgård kan se ut. Grön Fokus har levererat trädgårdsrum i nästan 25 år och kan hjälpa dig att uppfylla din utedrøm och ge råd och tips så att du kan få trädgård rum du vill. De har utomhus experter som kan svara på frågor och ge råd.

ADVERT

Mest populära