All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Långa ljusa sommarkvällar

Oavsett vad du väljer att kalla det är syftet med området detsamma: att njuta av dig själv. Det råder ingen tvekan om att vi njuter av utomhus och njuter av den ljusa säsongen mer och mer utomhus i stugan, nästan oavsett väder och förhållanden. Mer eller mindre inslagna i filtar och kläder, tillsammans med livliga sommarljud från skogar, berg, hav och fjordar - som stugan ligger.

Uteplatsen har blivit en förlängning av vardagsrummet, och vi skulle gärna ha det trevligt och mysigt också. Möbler, kuddar, filtar, lyktor, burkar - alla bidrar till atmosfären. Att göra en uteplats innebär inte att bygga en terrass. Å andra sidan handlar det om att skapa ett fint utomhusutrymme, för reflektion i ensam majestät eller som en samlingsplats för familj och vänner.

panelen har en transparent fläck färg Edelgrå (Flügger), med bina i en lugn grå, S 5002-Y. Allt som allt en välkomnande matsal i känsliga färger.

Var uppmärksam på färgerna

är några hytter ligger vid havet, en del i bergen, medan andra har både vatten och skog eller berg som närmaste grannar. Kanske är stugan nära andra stugor, i tjocka färger, eller det finns tät vegetation ända fram till fasaden. Hur som helst är det lämpligt att ta hand om omgivningen, även när man väljer färg för uteplatsen, som med utomhusfärger i allmänhet. Ändå måste ens egen smak bestämmas.

En stor, trevlig terrass, där golvet (Butinox Terrace Stain, grå) har fått sin färg från bergen som omger det. Lummiga träd kasta en vacker skugga över bordet och bänkarna.

Här blir berget en vacker del av uteplatsen, så terrassen har sin färg från en av de mörkare nyanser som finns där. Stilen är klassisk maritima, i rött, vitt och blått - som det ska vara när du befinner dig helt vattnet.

ADVERT

Mest populära