All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Loft som bor i en ny och smakfull kostym

inte bara färgerna var mörka, är takhöjden bara 215 cm på högsta, så det var viktigt att tänka smart. Lösningen var att måla de stora ytorna på rummet i ljusa färger och höga glansnivåer.

Tak, lister och fönster fick ett varmt vit färg, medan väggarna är målade i en ljusgrå färg med några gula i övrigt, golvlisterna samma färg som väggarna i stället för på golvet -. Ett smart drag att "stretch" väggarna och gör dem högre, och förhindra att golvupplevelsen kryper upp mot väggen. Golvet har lite mer färg, grå det också. Trots det faktum att alla ytor har ljusa färger är rummet inte alls coolt, bara för att alla färger har en varm ton.

Ljusstyrka

Rummet ser definitivt större och luftigt ut tack vare ljusa färger och höga glansnivåer. Även tak, lister, fönster och möbler med sina blankaste ytor reflekterar ljus och skapa liv i det inre, är halv kala väggar och golv i mjuk kontrast till dem.

Det nya loftrummet är elegant och de ljusa ramarna lämnar de lösa elementen i rummet för färgkontakt. På så sätt kan du också ändra färger med enkla grepp om du vill senare.

Elegant - tak, lister och fönster fick ett varmt vit färg, medan väggarna är målade i en ljusgrå färg med några gula i

ADVERT

Mest populära