All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Lås dörren med mobilen

- Låste jag dörren? Ja, jag gjorde det rätt? Nej, det gjorde jag verkligen ? Jo. Nej. Jo!

Obsessivt tänkande att du fortfarande måste kontrollera och se till att dörren är verkligen låst kan vara ganska störande. Och i värsta fall kommer du fortfarande vara sen på jobbet, för att du måste rusa fram och tillbaka bara för att kontrollera.

Nätverkslåsningssystem

Skåptillverkaren Schlage har utvecklat ett nytt system som låter dig låsa och öppna dörren med hjälp av trådlös teknik var du än befinner dig.

I kombination med Z-wave (teknik för trådlös styrning och övervakning i hemmet), har de skapat ett system som låter dig låsa dörren med hjälp av mobiltelefoner, internet, en PIN-kod eller om du vill, gemensam nyckel.

Systemet fungerar över trådlösa nätverk, där låset kommunicerar med din router hemma. Och systemet låter dig styra allt från att låsa dörren för att stänga av ugnarna och stänga av lamporna. Allt kan styras antingen via Internet eller via mobiltelefonen.

Perfekt för dig som alltid går runt och orolig kokplattan att stå på, att bada ljuset inte gå ut, eller, i värsta fall, bör dörren inte låsas.

Läs också vår guide till olika låssystem, där du också hittar lösningar som inte är helt olika.

Kräver Prenumeration

En Schlage boot kit innehåller installatören du behöver komma igång, liksom det faktiska lås som ska monteras på ytterdörren. Pris: 300 dollar (cirka 2 000)

Men längre kommer också en månadsavgift på 13 dollar (ca $ 100) för teckning med online program som styr det hela.

Det trådlösa låsningssystemet kommer initialt att startas i USA.

Källa: dvice. com

ADVERT

Mest populära