All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vardagsrum med mörka detaljer

Mörk är långt ifrån svart, och här är de gråa färgerna som dominerar. Walls' varm vit färg har en mjukt uttryck, som tillsammans med den ljusa trägolv med lätt konstruktion, uppfyller de mörka färgerna i en dämpad sätt.

Rummet är i grunden mycket stor, men öppen spis vägg som gränsar till levande del av kök och matsal elegant.

Helhet Thought

Skåpet i hörnet bakom soffan är målad med samma matt rentvå, på exakt samma färg som den öppna spisen. Det faktum att de verkar så annorlunda är inte omedelbart lätt att förstå. Olika ytor och belysning orsakar detta, och skapar ofta spännande resultat som här.

Ovanstående färg förekommer i flera av rummen i huset, på möbler och väggar, i större eller mindre utsträckning. Detta ger en fin vinst i form av övergripande känsla när man rör sig.

Eldstadens vägg är markerad i en mörkgrå färg och blir därmed en större del av inredningen. Det fungerar också som standard rumdelare. Elden verkar från båda sidor.

En viktig del

Eldstad vägg med sin mörka, mattväggar, som sträcker sig ståtlig från golv till tak, med eld synlig från två sidor. En stämning av klassen.

Det erbjuder inte bara vacker eld och värme, det fungerar också som rumdelare mellan kök och vardagsrum. Den mörka mattfärgen gör att den betonar och ger den inre karaktären samtidigt som man kombinerar rummet i mörkret. Hade eldstaden varit vit, erfarenheten skulle ha varit ganska annorlunda - och utan tvekan mycket tråkig!

Ljusa ramar med mörka element. Inuti vardagsrummet är motsatt - väggarna är mörka.

ADVERT

Mest populära