All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Som bor i nyrenoverade kostym

Stugan 1969 ligger vid foten av berget, omgiven av skidbackar. När beslutet om förändringen var ett faktum, var det viktigt för familjen att bevara hut historia, som går tillbaka till 1969. Bottom line, det finns många år av minnen i väggarna och det var viktigt att kabinen var igenkännbara även efter renoveringen.

Det var en gång ...

Här upprätthålla flera generationer samtidigt så fanns det många överväganden som bör vidtas när det gäller färger och utföranden. Det är i vardagsrummet samlas alla för långa skiturer och leker i snön och kryper upp soffan medan den talar i eldstaden.

Naturen påverkade färgvalen

Gamla möbler mot nya färger. Här hittar vi den gröna färgen från dörrarna i gardinerna och kudden.

Färger och möbler var oförändrad under många år, och obehandlat trä runt tack hade blivit något gyllene färg. När färger skulle väljas var det naturligt att använda naturen som ett färgschema. Väggarna är målade i en varm vit färg, toppad med ett slöja av grå lasurolja, som bildar en fin ram för inredningen. Dörrarna har fått en grön färg tas från mossan på tröskeln, och färgnyanser upprepas i flera objekt i rummet, även gardinerna.

Ett trevligt läsutrymme omgivet av färger.

Gamla och nya

FÖRVANDLING: Board av nya och sofistikerade, mörk kostym mot den ljusa väggen och tallriksvagn från förr.

Gamla, söta möbler och andra föremål tillsattes för att bevara själens själ, väl kompletterad med nya, moderna känslor. Den gamla arvskåpet i en garderob har en ring av svart färg och är verkligen inte igenkännlig. Det förekommer i en ny, raffinerad kostym - i linje med resten av rummet!

Eldstaden kommer till sin rätt i en tystare miljö.

ADVERT

Mest populära